Ірина Білик вперше зізналася, кого з усіх своїх чоловіків насправді кохала: Дікусар, Коляденко чи Нікітін?

Ірина Білик завжди мала шалену популярність серед чоловіків, вона завжди випромінювала якусь шалену енергетику, яка не залишала чоловіків байдужими. Тому, на долю Іри випало багато романів та шлюбів. Але одного чоловіка вона кохала завжди.

Особисте життя Ірини Білик завжди було однією з головних тем для обговорення як у журналістів, так і у зіркових колег, адже швидкоплинність чоловіків у житті Іри завжди вражала, таке відчуття, ніби вона ніколи не була самотня. Адже її життєвий шлях налічує десятки романів, але не всім варто приділяти увагу, тому, ми вирішили розповісти лише про дійсно важливих чоловіків у житті Білик.

Юрій Нікітін

Юрій Нікітін
Юрій Нікітін

Першим відомим романом, став цивільний шлюб з продюсером Юрієм Нікітіним. Це було ще у 90-ті роки, коли Юрій та Іра були молоді, талановиті та вільні. На диво стосунки були міцними та гармонійними, тому вони протримались 8 років. Щоправда, до шлюбу справа так і не дійшла, можливо через це пара й розійшлася – через неготовність ставати офіційною родиною. Втім стосунки вони зберегли дуже гарні.

Андрій Оверчук

Андрій Оверчук
Андрій Оверчук

Другий коханий, але перший офіційний чоловік Білик. З манекенником Оверчуком Ірина прожила 4 роки та встигла народити йому спадкоємця Гліба, який нині вже зовсім дорослий чоловік. Найцікавіша деталь у цьому шлюбі, це те, що саме колишній Юрій Нікітін став хрещеним батьком Гліба. Втім дитина не втримала шлюб і ексзакохані розлучилися.

Діма Коляденко

Діма Коляденко
Діма Коляденко

Згодом у співачки закрутився шалений роман з молодим ведучим Дмитром Коляденко. Це, мабуть, перші стосунки, за які реально переживала вся країна. Але довго вони не протримались і після 3-х років спільного життя, Діма та Іра розійшлись. Але змогли зберегти повагу один до одного.

Дмитро Дікусар

Дмитро Дікусар
Дмитро Дікусар

Завдяки танцям Ірина закохалась у хореографа Дікусара, який молодший від неї на 15 років, але ця різниця у віці не завадила Дмитру стати другим офіційним чоловіком Білик. Весілля пари відбулося у Ріо-де-Жанейро. Це було яскраве свято молодят, як і саме їх життя. Але щастя молодят існувало лише 3 роки, а потім сталося розлучення.

Аслан Ахмедов

Аслан Ахмедов
Аслан Ахмедов

Останній з коханих, та офіційних чоловіків Ірини Білик, якого жінка зустріла у 2015 році та вийшла за нього заміж. Це був третій шлюб в історії життя артистки. У шлюбі з російським продюсером Ірина також народила сина, на ім’я Тагіз. Але і цей шлюб не став міцним та вічним і рік тому пар розлучилась.

Зараз про особисте життя Іри невідомо нічого, адже жінка вирішила зосередитись на вихованні синів та кар’єрі

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.