Кого з чоловіків Ольги і Наталії Сумських більше поважають фанати: Віталія Борисюка чи Анатолія Хостікоєва?

Ольга і Наталія Сумські вже багато років живуть щасливим шлюбом. Дізнайтеся у матеріалі все про обранців зірок, які підкорили фанатів знаменитих сестер та стали улюбленцями публіки.

Ольга і Наталія Сумські мають цікаве співпадіння: вони двічі виходили заміж, а своїх чоловіків знайшли у рідній акторській галузі. Обидві подарували діток своїм коханим, які також пішли стопами батьків.

Старша з сестер одружилася з Анатолієм Хостікоєвим, який став справжньою підтримкою та опорою. Чоловік вже мав дитину від першого шлюбу і тому для нього не стало проблемою те, що в його обраниці була дочка від колишнього.

Разом зірки проводять час не лише вдома, а й на сцені. Вони з головою поринули у світ Мельпомени та грають у театрі. Цікаво, що у кінороботах їхні стежки можуть розходитися. Зокрема у знаменитому серіалі “Роксолана” Анатолій грав головну роль разом з Ольгою Сумською. Свої ролі виконали настільки правдиво, що тривалий час ще ходили чутки про те, що Хостікоєв крутить роман з родичкою своєї дружини. Втім всі чутки жодного підґрунтя не мали.

Наталя Сумська зізналася, що ревнує Хостікоєва до молодшої сестри Ольги. Фото Jetsetter
Кого з чоловіків Ольги і Наталії Сумських більше поважають фанати

А ось Віталія Борисюка ледь можна запідозрити у якихось сторонніх стосунках: ось настільки він кохає свою обраницю. Ольга ж пішла до нього від Євгена Паперного, якому народила старшу дочку Антоніну. До речі, вона зараз живе у москві.

Цікаво, що у мережі прихильники сестер Сумських з повагою ставляться до обох чоловіків. Милого Наталії просто обожнюють за стриманий інтелігентний образ та нестандарну вроду. Родина Ольги викликає захоплення тим, що вже понад 25 років подружжя міцно тримається один одного. А ще Віталій зміг підкорити фанатів тим, що взяв участь у проєкті “Голос країни”, де проявив себе з нового боку. Чоловік часто виступає зі своєю популярною коханою.

Кого з чоловіків Ольги і Наталії Сумських більше поважають фанати

Нагадаємо, що з колишнім обранцем у силу професії спілкується лише Ольга Сумська, її сестра вже давно не згадує екс-чоловіка, адже кілька років тому він відправився у небуття.

Схожі статті