Що відомо про бойфрендів Насті Каменських: чому красуня приховує своїх колишніх від Потапа?

Настя Каменських безсумнівно має найяскравішу зовнішність серед українських співачок. І досить дивно, що така красуня ніколи не розповідала про особисте життя. Крім стосунків з Потапом невідомо більш нічого. Отже, кому NK дарувала серце в минулому?

Настя з юних років виглядала дуже красивою і не дивно, що коло неї завжди було багато чоловічої уваги, адже зовнішність Насті складно не помітити. Проте Каменських майже ніколи нічого не розповідала про тих чоловіків, які були в її серці до Потапа. Майже всю молодість Каменських була поруч з Потапенко, адже вони співали в одному дуеті “Потап і Настя”. Тому й творче й особисте життя один одного було як на долоні. Але якщо про шлюби Олексія відомо багато інформації, а от про стосунки Насті, інформації майже немає, тому ми вирішили розповісти все, що знаємо.

Володимир Дятлов

В
Володимир Дятлов

Першим коханням юної артистки став однокурсник Володимир Дятлов, з яким Настя не так довго перебувала у стосунках. Але коли Володя вирішив повернутися до рідного Миколаєва, то пара не змогла зберегти стосунки на відстані й вони разом вирішили, що розійтися – буде єдиним правильним рішенням. Але цікавим є факт, що тепер Дятлов і Каменських куми. Також пару пов’язує неприємна та трагічна ситуація, яка сталася вже крізь багато років, у 2016 році Анастасія разом з родиною і родичами Володимира їхали в одному автомобілі й потрапити у ДТП, яке стало горем для Дятлова, адже він втратив маму та сестру. Тоді співачка підтримувала колишнього коханого, але до нових стосунків це не призвело.

Геннадій Вітер

Г
Геннадій Вітер

Певний період ходили чутки, що Геннадій та Настя Каменських мають романтичні стосунки та навіть збираються одружитися, але сама співачка ніяк не коментує ймовірний зв’язок між нею та телеведучим. Проте пару часто помічали разом.

Денис Бойко

Д
Денис Бойко

Воротар футбольного клубу Динамо. Втім це єдиний чоловік, про якого геть нічого не відомо і скоріш за все думка, що чутки про роман футболіста й співачки була і залишається вірною.

І насправді це всі чоловіки, з якими Настя Каменських була пов’язана у своєму житті до стосунків з продюсером Олексієм Потапенко. І це насправді дивує, адже артистка не може залишати байдужими чоловічі серця.

Потап

В
Весілля Потапа і Насті

Проте своє серце зірка віддала Потапу, пара довго приховувала свої стосунки, але у 2018 році вони одружилися та зіграли красиве весілля, яке досі згадують з теплом. Натомість зараз подейкують, що у шлюбі пішла тріщина, не дивлячись на чутки про вагітність Каменських.

Схожі статті