“Цей день настав”: 35-річна Леся Нікітюк вперше показала знімок зі своєю другою половинкою — хто він?

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк сколихнула мережу раптовим бажанням показати свого коханого. Що ж побачили її підписники?

Леся Нікітюк тривалий час приховує будь-які деталі особистого життя. Єдине, що свого часу вдалося дізнатися фанатам знаменитості — це про заручини зірки, які так і не завершилися весіллям. За невідомих причин стосунки були розірвані, а Леся Іванівна так і не розповіла, чому порвала з нареченим.

Леся Нікітюк вперше показала знімок зі своєю другою половинкою

Втім, не так давно український журналіст Слава Дьомін натякнув, що Леся знаходиться у стосунках з військовим. Але жодних підтверджень дані інформації або ж матеріалу надано не було.

У зв’язку з тим, що інтерес навколо особистого життя телеведучої почав знову збільшуватися, Леся Іванівна вирішила трохи пожартувати і оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію зі своєю другою половинкою.

Жарт полягав в тому, що це був просто чорний екран, а у дописі до знімку Леся повідомила, що у момент зйомки виключили світло, тому нічого не видно.

Леся Нікітюк вперше показала знімок зі своєю другою половинкою

Надії шанувальників Лесі Нікітюк дізнатися про її кохану людину знову зазнали невдачі.

Варто відзначити, що зірка постійно жартує на тему того, що нібито її ніхто не бере заміж. Але насправді ще минулого року телеведуча все ж таки перебувала у стосунках і неодноразово натякала на серйозний роман, в якому знаходиться. Після початку повномасштабної війни в Україні чутки щодо її взаємини з чоловіками вщухли, адже це було не на часі. Зараз же аудиторія наче забула про те, що до війни Леся мала коханого.

Зокрема зірка натякала, що багато подорожувала з ним, а також заінтригувала новиною про те, що він був на її вечірці до дня народження.

Схожі статті