Молода дружина Віктора Павліка розповіла, як 7 років тому планувала вийти за нього заміж: “Мрії збуваються”

Четверта дружина знаменитого українського виконавця Віктора Франковича Павліка Катерина зробила зізнання щодо своїх стосунків з музикантом.

Декілька років тому знаменитий український музикант Віктор Павлік сколихнув мережу зізнанням про те, що знову збирається одружуватися. На цей раз обраницею артиста стала його концертна директорка Катерина, яка була вдвічі молодша за нього.

Не дивлячись на хейт, а також недоброзичливість колишньої дружини зірки Лариси, пара побралася і незабаром повідомила про те, що на світ з’явиться їхня спільна дитина.

Дружина Віктора Павліка розповіла, як 7 років тому планувала вийти за нього заміж

І хоча раніше Катерина болісно реагувала на критику зі сторони аудиторії, зараз вона все менше відповідає на хейт і більше розповідає про себе та свого чоловіка.

Наприклад, нещодавно вона створила публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій розповіла, що насправді давно планувала вийти заміж за Віктора Франковича. Як ніяк, вона колись була фанаткою артиста.

У коментарях до публікації з’явилася також розповідь від знайомої Катерини, яка видала, що колись майбутня дружина Віктора Франковича розповідала, що її сина зватимуть Михайлом.

Дружина Віктора Павліка розповіла, як 7 років тому планувала вийти за нього заміж
Дружина Віктора Павліка розповіла, як 7 років тому планувала вийти за нього заміж

Варто відмітити, що історія кохання Катерини та Віктора дуже заплутана. Починається вона з того, що у зірки та його концертної директорки поруч опинилися номера в готелі.

Потім дівчині довелося докласти неймовірних зусиль, щоб допомогти музиканту позбавитися певних проблем у житті. Потім пара не могла стати повноцінною сім’єю через неможливість Віктора Павліка покинути свого сина, який хворів на саркому.

Схожі статті