Хто з учасниць покинув Холостяк-12 в 2 випуску від 4 листопада 2022 року: “Егоїстка, яка любить тільки себе”

Вже відомо, хто з учасниць покинув Холостяк-12 в 2 випуску від 4 листопада 2022 року. На цей раз проєкт покинуло аж шестеро дівчат. Дізнайтеся, хто саме.

Хто з учасниць покинув Холостяк-12 в 2 випуску від 4 листопада 2022 року вже відомо. На цей раз головний герой проєкту прийняв рішення стосовно одразу шістьох дівчат. Цікаво, що аудиторія абсолютно солідарна з Алексом Топольським і активно підтримує актора у його рішенні.

Хто з учасниць покинув Холостяк-12 в 2 випуску від 4 листопада 2022 року

Згідно результатів першого побачення, з романтичного проєкту вилетіло двоє дівчат. 21-річна Елізабет зі Стокгольма і 32-річна Оля з Києва не змогли вразити холостяка і одразу рушили додому.

Далі на учасниць чекали не менш провокаційні та непрості зустрічі з Алексом, адже герой дійсно випробовував красунь на емоції та реакції.

Згодом стало відомо, про те що шоу покидають також Анастасія Анісімова та Анастасія Кузьміцька.

Варто відмітити, що остання учасниця також познайомила головного героя та глядачів зі своїм маленьким сином, який просто підкорив серця усіх. Натомість Анастасії довелося вислухати на свою адресу певну критику від Алекса.

Також Алекс прийняв рішення розстатися з сильною та вольовою Оленою, яка вразила глядачів своєю самодостатністю. Услід за учасницею пішла і Аделіна. Дівчині не вдалося переконати, що вона прийшла у проєкт за коханням.

Хто покинув Холостяк-12
Хто покинув Холостяк-12

В результаті, за серце холостяка у 3-му випуску буде боротися 13 учасниць. Однак, не виключено, що Алекс Топольський буде і надалі приймати неочікувані рішення, а дівчата покидатимуть шоу швидше, ніж гадалося.

До речі, мережею вже ширяться чутки, що, наприклад, колишня дружина Тараса Цимбалюка Вікторія також дуже рано піде з проєкту.

Схожі статті