Чим Осадча образила Кароль? Поп-діва розкрила правду про скандал з ведучою: зачепила святе — маленького сина

Багато років тому між Катериною Осадчою та Тіною Кароль виникла серйозна образа. Сталося це після скандального інтерв'ю, яке поп-діва обірвала на півслові.

Катерина Осадча прославилася, як журналістка, яка не боїться ставити провокаційні питання і може збити з пантелику навіть зірок з багаторічним досвідом спілкування з представниками ЗМІ.

І хоча зірка була готова до бурхливої реакції серед знаменитостей на деякі з її питань, все одно не відмовлялася від того, аби ставити їх знову і знову.

Чим Катя Осадча образила Тіну Кароль

Тіна Кароль затьмарила Катю Осадчу у сукні з прозорими вставками
Чим Катя Осадча образила Тіну Кароль

Зараз зірки прекрасно ладнають між собою, але на підйомі по кар’єрних сходах, їм довелося зіштовхнутися одна з одною. Так, скандальне інтерв’ю відбулося після народження первістка Тіни Кароль Веніаміна. Катерина побачила новоспечену маму підійшла до неї та спитала, чи зробила співачка своєму сину обрізання.

Артистка спочатку розгубилася, а потім дала зрозуміти, що більше не бажає продовжувати дану дискусію, а також натякнула Катерині, що вона перейшла межі.

Знаменитості не стали роздувати конфлікт, але згодом поділилися, що насправді тоді Кароль сильно образилася на журналістку. Вирішити цю проблему їм вдалося через рік, коли Осадча приїхала взяти ще одне інтерв’ю. А згодом цей інцидент взагалі забувся та можна сказати став початком дружби Тіни та Катерини.

Чим Катя Осадча образила Тіну Кароль

Варто відзначити, що Осадча мала досвід і гірша: наприклад, Ірина Білик розбила її мікрофон, адже вважала, нібито Катерина намагається фліртувати з її чоловіком. Андрій Данилко прямо в мікрофон сказав, що він дуже хоче піти і не бажає розмовляти з журналісткою. А покійний Геннадій Кернес взагалі заявив зірці, що їй необхідно подивитися на себе в дзеркало, намагаючись таким чином образити ведучу.

Схожі статті