Слава Фролова розповіла про своє непросте материнство: однієї доньки вже немає, а син росте з одним нюансом

Українська ведуча Слава Фролова, яка підкорила серця мільйонів телеглядачів,  поділилася подробицями свого непростого материнства. Які випробування підкинула зірці доля?

Часто жінки говорять, що не знали, яке це, справжнє щастя, поки не стали мамою. Народження дитини повністю змінює життя і зазвичай тільки в кращу сторону. Ніщо не радує материнське серце так, як дивитись на малюка, який починає активно пізнавати цей великий світ.

Українська ведуча Слава Фролова також мріяла про народження дітей. Бажання стати мамою було куди більше, ніж кар’єрні амбіції, хоча й у професійному плані знаменитість заробила собі впізнаване ім’я у світі шоу-бізнесу. Зірка займала судейське крісло на шоу “Україна має талант”. Саме після нього Фролова зібрала свою армію фанатів, оскільки була найвеселіша та найпозитивніша серед інших ведучих проєкту.

Слава Фролова розповіла про своє складне материнство
Слава Фролова розповіла про своє непросте материнство

Слава має двох дітей, сина Марка та доньку Серафиму. Дівчинка грає на скрипці, а хлопець — талановитий художник. Свої роботи юнак публікує в інстаграмі та вражає підписників своєю майстерністю.

Проте у материнстві Слави Фролової є одна страшна деталь — дітей у знаменитості було троє. Про це зірка розповіла у своєму фейсбуці. Первісток ведучої, це була дівчинка, народилася з вадою серця. Попри сучасний розвиток медицини, лікарі не змогли врятувати малюка.

Переживши страшну втрату зірка наважилася на другу вагітність.

Синдром Аспергера

Синдром Аспергера — не пусте слово для родини Слави. Син знаменитості з ним живе. Це, можна сказати, особливість характеру, тісна пов’язана з емпатією. Тобто коли людина не розуміє, які емоції переживають інші, а тому може не виявляти співчуття. Втім, Марк, дитина Фролової, виріс чуйним та дбайливим хлопцем. Він дуже креативний, талановитий і має хист до творчості, прямо як і мама, а його художніми роботами можна милуватися годинами.

Нагадаємо, що Слава Фролова являється засновницею фонду, який підтримує та допомагає розвиватися молодим художникам України.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.