Скільки разів насправді виходила заміж Наталія Мосейчук: вся правда про романи і стосунки зірки “плюсів”

Наталія Мосейчук всіх підкорила стриманим серйозним образом. Проте, її життя поза камерами — це вир неординарних історій кохання. Дізнайтеся, скільки разів насправді була одружена ведуча та кому подарувала дітей.

Наталія Мосейчук. Героїня цього матеріалу обрала у своїй журналістській професії нестандартну та складну тематику. Вона часто працює з політичними темами і здатна поставити на місце маститого можновладця.

Втім, за лаштунками проєктів, образ жінки змінюється. Безперечно її не можна назвати легковажною, навпаки, у житті вона проявляє себе, як прагматична та цілеспрямована кар’єристка. Проте, романтичних пригод її доля не лишила.

Наталія Мосейчук з старшим сином
Скільки разів насправді виходила заміж Наталія Мосейчук

Свого першого обранця вона зустріла ще за часів ранньої молодості. Кохання скружило голову Наталії і згодом у неї та її чоловіка з’явився син. Хлопчику дали красиве ім’я Антон. Втім, як це часто буває у пар, що завчасно почали жити сімейним життям, стосунки зійшли нанівець, а Мосейчук зрозуміла, що її щастя не у баняках та памперсах, а на телебаченні. Майбутня зірка відправилася здобувати кар’єру у столицю.

Про її першого чоловіка фактично нічого не відомо. Знаменитість не розповідає взагалі, чи спілкується її син з татом. Натомість відомо, які взаємини у дитини від колишнього шлюбу та нового обранця Наталії.

Наталія Мосейчук з чоловіком та молодшим сином
Скільки разів насправді виходила заміж Наталія Мосейчук

Спойлер: дуже гармонійні і теплі.

Другим обранцем Мосейчук став її колишній колега. Пан Ілля за професією далекий від творчості. Він фінансист і з майбутньою дружиною доля його зводила двічі. Що ж, дійсно їхній шлюб був укладений на небесах, адже молоді люди досить швидко розписалися, хоча й пишного весілля не влаштовували. Сина коханої від першого шлюбу він дуже тепло прийняв до родини та на сімейних світлинах все виглядає так, наче це рідний тато з сином.

Нагадаємо, що у Наталії у другому шлюбі народився також хлопчик. Вагітність була дуже щасливим періодом для неї, як і для кожної жінки. Син росте справжньою відрадою для батьків, адже старша дитина ведучої вже випурхнула з родинного гніздечка.

Схожі статті