Як виглядають і чим займаються всі діти Ніни Матвієнко: дочка у співачках, а сини лише мріють про популярність

Ніна Митрофанівна Матвієнко за своє життя змогла поєднати кар'єру та материнство. Дізнайтеся, скільки насправді дітей у легендарної співачки та чим займаються нащадки великої артистки, голосом якої зачаровані мільйони.

Ніна Матвієнко прославилася не лише своїм талантом, а й своїм життям за лаштунками сцени. Вона абсолютно не схожа на інших співачок свого масштабу. У неї немає замку, як в Алли Пугачової чи колекції авто. Велику частку свого життя зірка присвятила своїм пташенятам, своїм дітям.

А їх у знаменитості троє: два красені-сини та чарівна донечка Тоня. Матвієнко-молодшу знає вся Україна. Вона підкорила глибоким ліричним голосом багато слухачів. Нині співачка заміжня та має двох дітей: Уляну та Ніну. Найменшу з наступниць дружини Арсена Мірзояна назвали на честь своєї бабусі. Артистка під час війни мусила виїхати з України, адже дуже переживала за безпеку свої маленької принцеси. Та коли лише з’явилася можливість повернутися додому хоч на короткий час, вона негайно провідала маму та обранця.

Хто є батьком маленької Ніни Матвієнко
Як виглядають і чим займаються всі діти Ніни Матвієнко

Проте, не всі діти вирішили пов’язати життя зі сценою. Старший син взагалі далекий від танців та поп-музики. Він вирішив присвятити себе Всевишньому. Чоловік навіть полишив своє мирське ім’я та став отцем Януарієм. Тривалий час служив при храмі у Криму, але був категорично не згодним з діями росії та анексією нашого півострову. Церковник згодом перебрався у Ніжин, де наново віднайшов себе.

Як виглядають і чим займаються всі діти Ніни Матвієнко

А ось середній син Ніни Митрофанівни пішов стопами батька. Чоловік співачки — художник і тепер він має свого наступника. Звати молодого живописця Андрієм. Він веде здебільшого непублічне життя.

Нагадаємо, що раніше пані Матвієнко заявляла про розлучення з обранцем. Втім, згодом Ніна Митрофанівна переосмислила свої стосунки та розривати багаторічний шлюб не стала.

Схожі статті