Розпатлана, у бабусиному халаті та з віником в руках: 56-річна Ольга Сумська вразила виглядом фанатів

Знаменита українська акторка Ольга Сумська сколихнула мережу, показавши, як виглядала на сцені під час однієї з вистав. Усі деталі в нашій статті.

Ольга Сумська — не просто талановита акторка, вродлива жінка та інфлюенсерка у моді та в соціальних мережах. Знаменитість є спадкоємицею акторської династії, яка може похизуватися безліччю видатних артистів.

Ольга Сумська розповіла про ставлення дочки Ганни до старшої сестри
Ольга Сумська вразила виглядом фанатів

Як справжній професіонал, зірка не боїться жодних ролей. Тому може з’явитися на сцені як у розкішній сукні, так і в старому халаті.

Ольга Сумська вразила виглядом фанатів

Втім, вона все одно не припиняє дивувати своїх фанатів безстрашністю та акторськими навичками. Нещодавно Ольга Сумська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий відеоролик з вистави, яка відбулася в Києві.

Ольга Сумська вразила виглядом фанатів

Для своєї ролі Ольга В’ячеславівна перевтілилася у розпатлану жінку середніх років з мінімумом макіяжу, старому халаті та віником у руках.

Але що б на себе не вдягнула Сумська, вона все одно продовжує підкорювати серця.

Нагадуємо, що обидва чоловіка Ольги В’ячеславівни також займаються акторською діяльністю. Її колишній благовірний Євген Паперний не тільки актор, але й керує театром. А от другий обранець — Віталій Борисюк став її чоловіком після того, як став партнером по сцені. Зараз пара перейшла на той етап стосунків, коли діти вже дорослі, але кохання не вщухає. Зірки є прикладом люблячої та гармонійної родини в українському шоу-бізнесі.

Хоча їм не завжди вдавалося притримуватися цього образу, адже ще 10 років тому знаменитості дозволяли собі сперечатися прямо перед камерами, що лише посилило любов аудиторії до них.

Дочка Ольга Сумської Тоня Паперна також присвятила своє життя театру, і складається враження, ніби і Ганна ще проявить себе через творчість.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.