Екс-дружина Арсена Мірзояна натякнула, що зараз коїться у стосунках з колишнім: “Один одного пам’ятаємо”

Колишня дружина Арсена Мірзояна виставила у мережі неоднозначну сторіз в Інстаграмі, де повідала про стосунки. Чи правда, що свою публікацію вона присвятила саме екс-чоловікові та як реагує на таке нинішня обраниця співака Тоня Матвієнко.

Арсен Мірзоян. Герой цього матеріалу має дуже неординарну історію кохання. Він чимало років прожив у шлюбі з жінкою на ім’я Анна. Всевишній подарував цій парі двох синів-козаків, які після розлучення батьків стали жити зі своєю мамою.

Хто з дружин Арсена Мірзояна заслужив всі компліменти і вразив вродою
Екс-дружина Арсена Мірзояна натякнула, що зараз коїться у стосунках з колишнім

Про колишню дружину відомо дійсно мало, адже вона тривалий час була
персоною дуже і дуже непублічною. Щоправда кілька разів її бачили разом зі співаком на світських заходах. Україну не полишала під час війни, хоча й живе у місті, на яке окупанти давно кинули оком та не лишають у спокої. Сьогодні Запоріжжя тримається під ударами росіян та не ігнорує повітряну тривогу.

Нині Анна Мірзоян активно веде свою сторінку в Інстаграмі. Її публікації присвячені повсякденному життю. Вона ділиться кадрами зі спортивної зали, походів на каву з подружками та природою, де дуже полюбляє проводити вільний час, судячи з усього. Нещодавно вона опублікувала цікавий допис з ліричними рядками у форматі діалогу:

“- Що між вами зараз?
– Ми один одного пам’ятаємо”

Екс-дружина Арсена Мірзояна натякнула, що зараз коїться у стосунках з колишнім

Кому було це присвячено так і залишиться загадкою для фанатів Арсена та підписників його екс-дружини.

А ось Тоня Матвієнко ще ніколи не коментувала те, що публікує її, так би мовити попередниця. Навпаки зірка проявляє себе, як дуже мудра жінка. Вона не стала противитися тому, щоб її обранець проводив час з колишньою родиною та спілкувався зі своїми синами. З хлопцями Антоніна знайома та навіть їздила з коханим і його дітьми від першого шлюбу на відпочинок. Також представила їм їхню маленьку сестричку Ніну.

Нагадаємо, що нині Арсен у розлуці зі своєю другою дружиною. Співачка поїхала за кордон, аби її з Мірзояном крихітна донечка не була у вирі воєнних подій. Нині знаменитість проживає у Британії, але серце її тут, в Україні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.