Микола Басков показався після довгої перерви: співак розпух до невпізнаваності та розповів про онконедугу

Співак Микола Басков надовго зник з українського медіа-простору через свої ворожі висловлювання у бік нашої держави. Втім, останнім часом у мережі стали скликати світлини того, як сильно змінився артист, адже нині його просто не впізнати.

Микола Басков. Герой цього матеріалу відвернув свою аудиторію нетолерантними, а часом і ворожими висловлюваннями стосовно України. Він не підтримав нашу державу, а згодом, аби його лишили у спокої, і взагалі закрив сторінки у соціальних мережах від українців у налаштуваннях. А згодом і взагалі зізнався, що навідував російських солдат у лікарні.

Час йшов, його популярність у цивілізованих країнах майже зійшла нанівець, проте нещодавно стали з’являтися в інтернеті його нові світлини, які можуть вразити. Артист дуже змінився зовнішньо. Раніше завжди піджарий та худорлявий, він розповнів, а ще підкреслив це костюмом світлого кольору, який, як відомо, додає повноти та об’єму фігурі. У такому вигляді чоловік прийшов на програму російського пропагандиста Бориса Корчевнікова.

Микола Басков показався після довгої перерви

Що сталося з Миколою Басковим?

Про свій стан співак не розповідає, але у розмові з Борисом Корчевніковим спливла цікава подробиця. Виявляється, батько Миколи помер у 2019-му році від онкології. У нього був рак мозку. До речі, з такою самою проблемою зіштовхнулася і акторка Анастасія Заворотнюк, яке вже тривалий час веде непублічне життя. Та про свій стан Басков змовчав, втім разючі зміни вже важко приховувати.

Скандальна публікація Баскова про Україну знищена, як і його репутація
Микола Басков показався після довгої перерви

Раніше він не скаржився на здоров’я, але цього року відправився на курорт до Туреччини. Втім, і там спокою не мав. Він зустрів дівчину з України, яка не побоялася присоромити співака та прямо запитала, як йому веселитися у той час, коли гинуть українці, проте артист вирішив цинічно відповісти, що на морі він відпочиває.

Нагадаємо, що Миколу Баскова заочно віддали під українські правоохоронці. Втім, артист навряд чи колись наважиться знову приїхати, як колись у нашу країну, після публічно заявленої позиції на підтримку держави-агресора.

Схожі статті