Що відомо про коханок зразкового сім’янина та повелителя вовчиць Олега Винника: Таюне вийшла заміж за ловеласа

Олег Винник з самого початку своєї кар'єри в Україні став заставником свого образу – ловеласа та холостяка. Саме тому він вважається повелителем вовчиць і викликає у жінок надто бурхливі реакції, але що відомо про коханок зіркового виконавця?

Олег Винник став найпопулярнішим співаком в Україні та зміг зібрати коло себе цілу армію прихильниць, яких називає вовчиці, а пішло все з його хіта “Вовчиця”. Тому Олег ніжно називає всіх жінок саме так і це зробило його творчість та шанувальниць особливими.

Багато років всі жінки задавалися питанням, чи має Винник кохану жінку, адже своє особисте життя він завжди тримав у таємниці, яку не збирався нікому відкривати. Олег вважає, що в першу чергу він має бути цікавим народові як артист, а не як об’єкт для обговорення. Тому й про своє кохання він дуже рідко щось розповідає.І саме через ці причини, Виннику приписують у коханки багатьох жінок української естради.

Еліна Іващенко

Романи Олега Винника
Романи Олега Винника

Переможниця талант-шоу “Х-Фактор” та  “Голос країни”, де дівчина стала підопічною Олега і він мав з нею дуже гарні відносини та проявляв піклування про Еліну. Через такі ніжності на камеру та взаємоповагу один до одного, Виннику приписували роман з Іващенко, а коли вони записали спільну пісню, то взагалі вся країна була впевнена, що там точно є любов. Проте стосунки межувалися тільки творчістю.

Тіна Кароль

Романи Олега Винника
Романи Олега Винника

Оскільки після уходу Дана Балана з “Голосу країни” саме Олег зайняв місце поряд з Тіною і слід зауважити, що це для нього було вперше, він часто в ефірах перешіптувалися з поп-дівою та робив їй компліменти. Через таку поведінку, глядачі знову почали підозрювати Винника у романтичних стосунках, але на цей раз з Кароль.

Оля Полякова

Романи Олега Винника
Романи Олега Винника

Оля Полякова та Олег Винник співають приблизно в одному стилі, тому іноді вони виступали на сцені разом і звісно, не обходилось без компліментів від співака. Це також сприяло на нову хвилю пліток про черговий роман.

Як Таюне реагує на романи Винника
Як Таюне реагує на романи Винника

Проте вже всім відомо, що з юних років Олег по вуха закоханий у свою бек-вокалістку Таюне, яка стала його дружиною багато років тому. Звісно, жінці неприємно чути про походеньки чоловіка, але вона розуміє, що це розплата за популярність. До того ж сам Винник дуже вірний своїй обраниці й тому тримає особисте під замком, щоб зберегти сімейну ідилію якомога довше. Тож, чутки чутками, але на щастя у сім’ї Олега і Таїсії не було подружніх зрад.

Схожі статті