Стало відомо, хто стане суддями Нацвідбору Євробаченя-2023: Тіна Кароль просила прихильників голосувати за неї

Популярна співачка Тіна Кароль цього року брала участь у конкурсі на місце судді у Національному відборі на Євробачення 2023-го року. У мережі спливла інформація про те, що поп-діва просила прихильників голосувати за неї, але навіть це не допомогло прорватися уперед. Хто обійшов поп-діву дізнайтеся у матеріалі.

Легендарна артистка Тіна Кароль звана гостя багатьох проєктів. Не обійшло її стороною і голосування за членів журі Нацвідбору Євробачення. Втім, співачці не вистачило зовсім трохи, аби увійти у трійку лідерів. Глядачі вирішили, що наступного року прослуховувати таланти будуть Тарас Тополя, який, до речі, посів перше місце у конкурсі, Джамала та Юлія Саніна.

Цікаво, що свого часу солістка гурту HARDKISS та пані Джамаладінова були конкурентками одна одній та претендували на місце у фіналі.

Тіна Кароль випадково засвітила банківські дані
Тіна Кароль просила прихильників голосувати за неї

А ось з Тіною Кароль вийшла дуже цікава історія. Вона мала всі шанси посісти місце у суддівському кріслі, адже і сама представляла Україну на Євробаченні свого часу. Проте, її обігнала Саніна. Сама поп-діва висловилася з цього приводу на своїй сторінці в Інстаграмі. Вона показала офіційні результати та скріншот з додатку Дія, де видно, що різниця між рейтингом третього і четвертого місця — мінімальна.

“Чому 15,68% — це 15%, а 15,69% — це 16%? Без образ, просто фан”, — прокоментувала Тіна.

Тіна Кароль просила прихильників голосувати за неї

Цікаво, що у своєму телеграм-каналі знаменитість активно показувала, що сама голосувала за Юлію у цьому рейтингу.

А ось інші інформаційні сторінки, як-от, “Культурная прачечная” показали, що прихильникам приходили повідомлення з проханням голосувати за кумирку у додатку. Виглядає це так, наче сама Кароль зверталася до фанатів.

Нагадаємо, що сама Тіна брала участь у пісенному конкурсі Євробачення у 2006-му році. Її пісня “Show me your love” просто була хітом в України, який передавали всі радіостанції. Втім, закордонні слухачі не так палко сприйняли композицію і зірка зайняла 7-ме місце.

Схожі статті