Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв видали всю правду про свої стосунки: всі дрібниці, які виказали роман з головою

Неля Шовкопляс — відома українська ведуча ранкового шоу на каналі 1+1 давно інтригує темою стосунків з Єгором Гордєєвим. Глядачі вже не перший рік здогадуються про те, що вони не тільки співведучі, але й дещо більше.

Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв. Ці зірки стали справжніми улюбленцями всіх глядачів телеканалу 1+1. Знаменитості вражають своїм позитивом та креативом, а ще й підігрівають цікавість до своїх стосунків.

Вже давно ходять чутки проте, що ці ведучі мають дещо більше, ніж дружні та робочі стосунки. У мережі часто звертають увагу на дрібниці, які видають все, що коїться між цими молодими людьми.

Зокрема, в око впадає те, що Єгор і Неля часто обіймаються та не соромляться цього робити прямо перед студійними камерами. У них чимало також світлин, де Гордєєв тримає за талію свою зіркову колегу.

Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв видали всю правду про свої стосунки

Своєю чергою у Шовкопляс також можна знайти фото, де присутній лише її напарник по студії. Ведуча ділиться захопленням від персони шоумена, якого так люблять глядачі.

Підігріває цікавість дикторка 1+1 і своїми селфі з квітами. Зазвичай, інста-діви, які роблять подібні публікації не соромляться казати, хто дарує їм букети. Натомість зірка ретельно тримає інтригу стосовно того, хто робить їй такі презенти.

Крім цього, Неля вже давно не розповідає нічого про свого законного обранця. Відомо, що своїх двох діток вона народила у шлюбі, а заміж вийшла рано. Її коханим став чоловік, з яким доля звела випадково. Втім, знаменитість одразу говорила, що її милий — персона не публічна. Шовкопляс з повагою ставить до особистих кордонів батька її синочків.

А ось Єгор взагалі давно холостякує. Йому вже за 30 і він ще ніколи не представляв публіці жодної дівчини, яка б могла претендувати на роль його половинки. Дітей у журналіста також немає.

Нагадаємо, що працює не за професією. Вона вчилася, аби знайти своє місце в економічній сфері. Втім, Всевишній розпорядився інакше і дав їй можливість через навчання знайти нову себе та познайомитися з Гордєєвим.

Схожі статті