Олексій Арестович зізнався, чому він дратує багатьох українців: “Давайте я відкрию вам простий секрет”

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович для багатьох українців став "народним заспокійливим" під час війни, завдяки своєму позитивному настрою у будь-яких ситуаціях. Але з часом він став багатьох розчаровувати. Тож, чим саме Арестович не подобається багатьом українцям, розберемося у статті.

Арестович, як і багато політичних діячів від початку війни, вийшли з тіні та почали активно налагоджувати контакт з народом. І Олексій став одним з народних улюбленців, адже його промови такі впевнені та заспокоюючі були. Та й всі його прогнози з 2019 року, які вся країна побачила тільки в цьому році, виявилися правдиві настільки, що це здивувало всіх.

Отже, у перші 3-4 місяці війни, Арестович став тією людиною, без чиєї думки велика кількість українців не могла заснути і заспокоїтись. А оскільки всі свої звернення політик оприлюднював у форматі відео, то не дивно, що він і став “народним заспокійливим”.

Арестович пояснив, чому він дратує народ

Його обіцянки не були гучними, скоріш, це був психологічний хід, сказати про погане, а потім різко про гарне, це підкупало, адже у психології існує “правило бутерброда” – це коли між двох гарних новин, ховається погана, саме так робив Арестович у своїх промовах, тим і заробив прихильність і довіру народу.

Але якщо спочатку всі ми сподівалися, що війна не затягнеться надовго і з задоволенням слухали прогнози та лягали спати у більш-менш спокійному стані, то зараз люди втомилися і вірити у слова вже ніхто не буде. Тому поступово народна любов переросла у фазу “приберіть його з очей”. Тобто тепер Арестович багатьох дратує і це факт.

Одна українська психологиня розібрала особистість Олексія та дійшла до висновку, що так відбулося через його демонстративного типу поведінки. Тобто за її словами Арестович дуже красномовний, розуміється на психології, бо вивчав її й тому він відчуває, що хочуть почути люди. Також Арестович потребує визнання та уваги, тому у своїх відео намагається розмовляти більш простим язиком.

А сам Олексій пояснив те, що він почав дратувати людей у своєму стилі, він запропонував відкрити народові маленький секрет і сказав, що раніше працював “народним заспокійливим” та додав:

” Якщо я вас дратую, ви зламалися. Чи не тягнете ситуацію”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.