Ані Лорак забрала єдину дочку у колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу: “Софія так подорослішала”

Відома російська співачка Ані Лорак сколихнула мережу, показавши себе в і Іспанії поруч з дочкою Софією, яка останні півроку знаходилася поруч з батьком.

Після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак виїхала з російської федерації та залишила свою єдину дочку Софію її рідному батьку Мурату. Дівчинка знаходилася в Туреччині разом з сім’єю Налчаджиоглу.

Бізнесмен часто тішив своїх підписників спільними кадрами зі спадкоємицею. Тим паче, що це вперше чоловік зміг насолодитися можливістю пожити разом зі своєю дочкою, адже останні декілька років він постійно знаходився разом з нею на відстані.

Ані Лорак повідомила, що забрала дочку Софію з собою в Іспанію

Натомість Ані Лорак переживала не найкращі часи. У російській федерації її концерти скасували, і в Європі на співачку також чекали зриви її виступів. Артистка здебільшого з’являлася на приватних заходах. В інформаційному просторі вона просто була відсутня, адже видалила свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram через хвилю хейту.

Зараз співачка прийшла до тями і навіть схвилювала мережу, показавши свою дочку, яка вже знаходиться разом з нею в Іспанії. Що вразило підписників найбільше, так це наскільки Софія виросла за ці півроку. Дівчинка досягла зросту своєї мами, і вже може похизуватися модельними зовнішніми даними.

Ані Лорак повідомила, що забрала дочку Софію з собою в Іспанію

Звернули увагу фанати Ані Лорак і на схожість Софії з співачкою. Втім, ті хто слідкують за сімейством артистки більш уважно, знають, що насправді спадкоємиця Ані — повна копія своєї турецької бабусі.

Не так давно Мурат показував, як виглядає його матір і вразив користувачів неймовірною схожістю своєї дочки і її бабусі. Турецькі корені відобразилися на обличчі красуні більше, ніж українські. Але так як вона підростає, з віком все може сильно змінитися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.