Аліна Гросу показала себе до всіх втручань та пластики і вразила змінами: обскакала навіть Ірину Білик (ФОТО)

Аліна Гросу — "маленька бджілка" української сцени двохтисячних, а нині молода діва сучасної української естради не перестає дивувати своїх шанувальників. Нещодавно вона ошелешила новими світлинами, на яких видно її справжню.

Дівчинка родом із Чернівців, Аліна Гросу, у далекому 1999 році підкорила серця десятків тисяч людей своїм дзвінким вокалом та по-дитячому наївними текстами пісень, які написала для неї її хрещена мати Ірина Білик, ставши хрещеною і для кар’єри маленької співачки.

20 років від сходження маленької зірки не минули дарма: “бджілка” подорослішала, змінила колір волосся на платиновий блонд, не нехтувала послугами косметологів-ін’єкціоністів, встигла здобути освіту і попрацювати на теренах країни-агресора, навіть розпочала акторську кар’єру. Хоча юну Гросу неодноразово помічали у компанії російських зірок, зокрема Григорія Лепса, але зараз дівчина повернулась до рідних Чернівців, де волонтерить, допомагаючи переселенцям.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу показала себе до всіх втручань та пластики

Днями Аліна Гросу у своєму акаунті в Інстаґрам виклала фото, на яких постала в образі брутальної рок-зірки: шкіряна байкерська куртка із металевими шипами, проста біла футболка, зібране у недбалий хвіст волосся, мінімум мейку та, як заявила сама співачка, оперативних втручань.

Фанати одразу почали писати у коментарях компліменти:

  • “Красуня. Як же я засумувала за естетикою. А то всі на одне лице. Все роблено-перероблено. Що губи, що брови, що очі”
  • “Справжня українська врода. Божого благословення та жіночого щастя!”
  • “Хочу сказати, що без фотошопу і всіляких ефектів Ви дуже гарна. На мою особисту думку навіть гарніша, ніж з якимось спецефектами.”

Не дарма дівчину часто порівнюють із її родичкою — епатажною Іриною Білик, адже обидві справжні окраси українського шоу-бізнесу. Можливо, Аліна навіть і перевершила Білик через свою молодість. Але не все так безхмарно у житті молодої виконавиці. У підписі до фото вона поскаржилась на самотність. Справа у тому, що нещодавно вона розірвала стосунки зі своїм коханим, який поїхав до іншої країни. Дивно, що такій красуні ніхто не полікував розбите серце.

Нагадаємо, що у 2017 році в Аліни Гросу народився молодший брат Михайло.

Схожі статті