Надя Дорофєєва сяє в обіймах іншого чоловіка: у Дантеса та Кацуріна з’явився новий привід для хвилювання?

У мережі з'явилося фото, де Надя Дорофєєва просто розквітла в обіймах загадкового та знаменитого красеня. Стало відомо, що дійсно поєднує двох артистів та як коментує Кацурін присутність іншого чоловіка у житті своєї обраниці?

Любовні історії та розлучення артистів завжди цікавлять публіку. Але безперечно, що особисте життя Наді Дорофєєвої цього року викликало справжній фурор серед шанувальників. Навесні співачка оголосила про своє розлучення з чоловіком, Володимиром Дантесом. Пара офіційно одружилася у 2015 році, але разом були ще довше. Фанати були здивовані рішенням зірок, оскільки нічого не віщувало біди та напередодні розставання подружжя навіть вирушили у відпустку, звідки викладали спільні світлини, й милувалися один з одним.

Надя Дорофєєва покинула на самоті Кацуріна
Надя Дорофєєва сяє в обіймах іншого чоловіка

Але на цьому сюрпризи від Наді не закінчилися. Співачка не залишалася самотньою довго та доволі скоро після розлучення закрутила новий роман. Обранцем зірки виявився друг сім’ї, Михайло Кацурін. Чоловік також був одружений, але зі своєю дружиною Дашею розійшовся майже після Дорофєєвої з Дантесом. Екс-пара має двох маленьких дітей, вихованням яких займаються обидва, навіть попри те, що вже не живуть разом.

Нещодавно у мережі з’явилося фото, на якому Надя Дорофєєва засяяла у посмішці в обіймах загадкового красеня. Ним виявився популярний український співак, Артем Пивоваров. Виконавець опинився на знімальному майданчику нових випусків “Голос Країни” та не зміг пройти повз знаменитої красуні.

Артем відомий, як виконавець україномовних треків, які дуже полюбилися слухачам. Артист разом з Дорофєєвою написав пісню “Думи”, яка тільки на ютубі вже зібрала 22 мільйони переглядів.

Надя зараз займається сольною кар’єрою та доволі успішно. Раніше виконавиця співала у дуеті з Позитивом, у складі гурту “Врємя і Стєкло”. У 2020 році колеги повідомили фанатам про розпад колективу, після 10 років спільної роботи.

Нагадаємо, що продюсером та автором пісень Наді Дорофєєвої є Олексій Потапенко.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.