Як виглядає квартира Лідії Таран, в яку вона переїхала без Доманського: Марічка Падалко – її часта гостя

Відомо, що Лідія Таран корінна київлянка і народилась вона у сім'ї журналістів, тож пішла стежкою батьків, але сама того не дуже хотіла. Проте саме ця професія допомогла ведучій заробити на власну квартиру, про яку і піде мова у сьогоднішній статті.

Не дивно, що жінка не хотіла йти стопами своїх батьків, адже коли у родині є сімейна справа, то зазвичай мама й тато починають давити на дитину і відправляють навчатися своєму хисту, можливо так було й у родині Таран, адже у юні роки вона хотіла вступити на факультет міжнародних відносин, але не пройшла. Тому вирішила прислухатися до думки старших та пішла вчитися у КНУ імені Шевченка. І вже у студентські роки почала застосовувати знання на практиці та пішла працювати на радіо.

Але про телебачення Ліда не мріяла і дуже спокійно ставилась до перспектив у цій сфері. Але згодом дівчину помітили та запросили працювати на один з національних каналів столиці. Там, Таран багато чому навчилася  і стала професіоналом і вже у 2009 році стала ведучою на каналі 1+1.

Як виглядає квартира Лідії Таран
Як виглядає квартира Лідії Таран

Зараз вже неможливо уявити собі ефіри ТСН без стриманої та спокійної Лідії, проте, тепер жінка живе у Франції, разом зі своєю донькою Василиною, але не слід забувати про те, що Таран має власну двоповерхову квартиру у Києві, яка тепер пустує, до того моменту поки дівчата не повернуться додому.

Як виглядає квартира Лідії Таран
Як виглядає квартира Лідії Таран

Як виглядає квартира Лідії Таран

Насправді Ліда багато років працювала заради того, щоб мати змогу придбати власне житло та забезпечити комфорт собі та своїй дитині. За чудовим збігом обставин, у свою квартиру Ліда переїхала у свій 43-й день народження. Про такий подарунок від самої себе можна тільки мріяти. Але ж мрії повинні збуватися. Тому жінка й ремонт робила саме такий, як хоче вона, тож домівка ведучої облаштована у світлих кольорах, які дуже гармонують з її зовнішністю.

Як виглядає квартира Лідії Таран
Як виглядає квартира Лідії Таран

Квартира Ліди є двоярусна, яка вміщує в себе власну бібліотеку, стильну, світлі меблі, лаконічні дерев’яні сходи та підлогу. Також кухню, яка поєднується з вітальнею. Колір дверей та поличок білий. Тобто, як ви можете побачити на фотокартках, квартира дуже ніжна та стильна, певно у такій дуже приємно знаходитись, тому частою гостею у квартирі Ліди була її колега Марічка Падалко.

Як виглядає квартира Лідії Таран
Як виглядає квартира Лідії Таран

Також слід зазначити, що ця квартира – повна заслуга Лідії, бо та момент купівлі, Андрія Доманського, як чоловіка у її житті вже не було. Тому, Таран може пишатися собою за самостійність та працьовитість, які дали свої плоди.

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.