Лілія Ребрик вперше розповіла, як передбачила події в Україні та зізналася, коли відчула невідворотне

Ведуча телепередачі "Ранок з Україною" Лілія Ребрик в інтерв'ю розповіла про свої надприродні здібності та "шосте відчуття". За яких умов у зірки проявився хист до екстрасенсорики?

У свої 42 Лілія Ребрик виглядає на багато років молодше реальних літ: підтягнута та струнка фігура, мінімум вікових змін на обличчі без втручання чарівної палички пластичних хірургів, густе та блискуче волосся. Чи не магія? А днями ведуча виклала на своїй сторінці в Інстаґрам світлину, на якій постала у містичному образі при свічках, сфотографувавши своє відображення у дзеркалі, ніби до цього проводила певні чаклунські обряди. Не звинуватити у відьомстві вродливу білявку із блакитними очима досить важко, та і сама Лілія додає хмизу у вогонь.

Лілія Ребрик показала округлий живіт
Лілія Ребрик вперше розповіла, як передбачила події в Україні

У нещодавному інтерв’ю Ребрик розповіла, що передчувала війну. Останні числа лютого вона переживала вкрай важко, у чому зізналась на камеру. Ведуча поділилась, що 22 лютого проплакала весь ефір “Ранку з Україною”. Анатолій Анатоліч, колега по шоу, не міг збагнути, у чому причина такої поведінки Лілії. Знімальна група, яка звикла бачити зірку зібраною та на позитиві, намагалась її підбадьорити:

“Мене всі запитували: “Що не так? Може, щось особисте? Що сталося?”. Я весь ефір просто плакала. Толіч не знав, як мене заспокоїти”.
Лілія Ребрик на підсвідомому рівні розуміла – наближається щось катастрофічне. “23 лютого я ніби прощалась із мирним життям”, – каже ведуча.

Через це вона навіть порушила свою дієту та заїдала вночі стрес кукурудзяними паличками.
Зараз Лілія Ребрик перебуває у Києві, активно займається волонтерською діяльністю та створила власний благодійний фонд, який займається допомогою людям, що постраждали під час війни.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик закінчила кар’єру ведучої шоу “Ранок з Україною” після анулювання ліцензій телеканалів Ріната Ахметова. Нині вона продовжує зйомки для інших ресурсів, а також започаткувала роботу благодійного фонду, який допомагає знедоленим українцям.

Схожі статті