Камалія публічно поскаржилася на безгрошів’я в шлюбі з Захуром: “Чоловіку тяжко, і в мене немає концертів”

Найбагатша співачка України Камалія вперше поскаржилася на фінансові проблеми, які переживає її родина у зв'язку з війною в Україні. Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні стало відомо, що чоловік Камалії Мохаммад Захур разом з їхніми доньками Арабеллою та Мірабеллою знаходився у Великобританії. Багатій евакуювався зі спадкоємцями ще до наступу, попередньо дізнавшись про те, що чекає на країну. Натомість, Камалія відмовилася покидати свою батьківщину у такий важкий для неї час.

Камалія поскаржилася на безгрошів’я

Камалія вразила всіх осиною талією на пляжі
Камалія поскаржилася на безгрошів’я

Зірка активно зверталася до росіян на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, розповідаючи про усе, що відбувається в її рідній країні за провини окупантів.

Втім, Мохаммад згодом все ж таки вмовив дружину евакуюватися та возз’єднатися з дітьми, натиснувши на її материнські почуття.

Півроку зіркове подружжя прожило у маєтку старшої дочки бізнесмена Тані, яка мешкає в Лондоні. Розкішне життя зіркової родини закінчилося.

Про це стало відомо і завдяки інтерв’ю, яке нещодавно пара дала журналістам “Життя відомих людей”. Співачка зізналася, що її родина проходить через дійсно серйозну фінансову кризу:

“Вважайте, що бізнесу практично немає. Всі офісні центри порожні, заводи працюють на 30-40% потужності. І він не буде працювати, поки війна не закінчиться. Доводиться економити. Чоловікові важко, і у мене зараз немає комерційних концертів, тільки благодійні”, — зазначила колись найбагатша співачка України.

Варто відмітити, що сестра Камалії зараз знаходиться у лавах Збройних сил України та захищає Батьківщину від агресора. Співачка також все частіше з’являється на людях у військовій формі і як може підтримує українських захисників.

Схожі статті