Змарнілу та бліду Олю Фреймут побачили у Лондоні, де живе колишній: батько Злати не впізнав би кохану

Популярну телеведучу Олю Фреймут ледь впізнали підписники. Зірка поїхала на Батьківщину колишнього чоловіка, де показала себе без фільтрів та сценічного гриму. Як виглядає екс-ревізорка сьогодні?

З початку повномасштабного вторгнення в Україну, Оля Фреймут одразу евакуювалася за кордон з двома молодшими дітьми. Зірка не коментувала своє місцеперебування і було невідомо, у якій країні осіла ведуча. З інтернет-простору знаменитість також майже зникла, лише інколи публікуючи щось в інстаграм, та цілковито поринула у материнство.

Нещодавно телеведуча опублікувала сторіс та збентежила підписників своїм зовнішнім виглядом. Фреймут завжди відрізнялася серед інших своєю ідеальною, фарфоровою шкірою та вишуканою вродою. Але на відео зірку майже не впізнати. Оля вбрана у довгу, білу сукню, з якою просто зливається. Змарніла постава, худорлявість, бліда шкіра обличчя та втомлений вигляд складають враження, що ведуча ледь тримається на ногах. Можливо, що справа у невдалому ракурсі або освітленні. Або цілком ймовірно, що постійні стреси та переживання, через ситуацію в Україні, не пройшли безслідно.

Олю Фреймут побачили у Лондоні, де живе колишній

Зараз Фреймут перебуває на поп-арт виставці у Лондоні, про що й написала в інстаграм-сторіс. Цікаво, що саме у цьому місті проживає колишній чоловік ведучої, Ніл Мітчелл. Історія Олі та Ніла наче психологічний трилер, з елементами детективу та комедії. Знайомство відбулося під час візиту журналістки до Англії. Закордонний залицяльник одразу почав оточувати Фреймут увагою, але вона рішуче відмовляла британцю у побаченні, як справжня та непідступна леді. Проте кавалер також був налаштований серйозно і не збирався миритися з відмовою. В решті решт, наполегливість Мітчелла підкорила зірку та пара почала жити разом. Невдовзі Оля завагітніла, але щасливим, сімейним життям похизуватися не змогла. Журналістці довелося стрімголов тікати від чоловіка назад в Україну, вже з дитиною в животі.

Олю Фреймут побачили у Лондоні, де живе колишній

Як пояснювала Оля, коли рожеві окуляри закоханості розбилися, вона швидко зрозуміла, що їй не потрібний агресивний, грубий та ревнивий чоловік, а її дочці — такий батько.

Нагадаємо, що зараз Оля Фреймут одружена з генеральним продюсером “Нового каналу”, Володимиром Локотко.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.