Найбагатші українські зірки: чи самостійно заробили свої шалені статки Камалія, Оксана Марченко та інші

Найбагатші українські зірки
Найбагатші українські зірки

Камалія

Камалія публічно поскаржилася на безгрошів'я в шлюбі з Захуром
Найбагатші українські зірки

Співачка вже багато років нагадує аудиторії про те, що була достатньо заможною ще до зустрічі з мільярдером пакистанського походження. Втім, глядачі не припиняють переписувати статки дружини її чоловіку Захуру. Втім, правда в тому, що Камалія дійсно побудувала успішну кар’єру ще до того, як зустрілася зі своїм судженим.

Оксана Марченко

Який вигляд має зрадниця Марченко, яку позбавили всіх багатств
Найбагатші українські зірки

Оксана Марченко також може похизуватися влаштованої кар’єру ще до того, як зустрілася з олігархом, який в майбутньому став її чоловіком. Віктор Медведчук, безперечно, неймовірно багатий, втім, телеведуча заробляла також немаленькі гроші.

Іванна Онуфрійчук

Як виглядає свекруха Іванни Онуфрійчук
Найбагатші українські зірки

Минулого року Іванна вийшла заміж за казахстанського мільйонера Алмаза, і одразу ж потрапила на телеканал “1+1”. Втім, журналістка багато років працювала на телеканалі “НЛО”, а також мала розкішні квартири та автомобілі ще до зустрічі зі своїм чоловіком.

Оля Полякова

Оля Полякова візьме участь у грузинських Танцях з зірками
Найбагатші українські зірки

Оля Полякова ніколи не приховувала, що побудувала свою успішну кар’єру за допомогою свого чоловіка. Втім, згодом Вадим збанкрутував, а вся сім’я трималася саме на заробітках співачки. Тож зараз достовірно невідомо, кому взагалі належать статки родини.

Софія Ротару

Де живе Софія Ротару
Найбагатші українські зірки

Софія Ротару — найнеочікуваніша особистість у даній підбірці, а втім її неодноразово звинувачували у тому, що вона вийшла за Анатолія Євдокименко через його гроші. Чоловік дійсно мав хороші зв’язки та немаленькі бюджет для розвитку кар’єри своєї дружини. Власне кажучи, довгі роки спільного життя вони тісно співпрацювали та займалися компанією, яку створили разом.