Руслан Сенічкін згадав минуле та показав, який вигляд мав у дитинстві та юності: “Приємно згадати дитинство”

Руслан Сенічкін – це незамінне обличчя "Сніданку з 1+1", тому у нього багато прихильниць, які переймаються щодо його особистого життя і дуже хочуть знати про чоловіка все, що тільки можливо, тому, дитячі фотографії ведучого дуже тішать їх.

Руслан народився у місті Дніпропетровськ там же він і провів частину свого життя, навчався у школі та з дитинства був творчою людиною, адже на кожен новий рік Руслан готував вірш, щоб при всій родині розповісти його біля ялинки.  Сенічкін був дуже розумною та хитрою дитиною, сам він себе називає “Хитрий борб”, тому що завжди дізнавався щось раніше потрібного строку та удавав, що нічого не знає.

Згодом хлопець підріс, але нічого не змінилося. Проте Руслан вважає, що він був досить слухняною дитиною та мріяв керувати трамваєм та ще й не звичайним, а обов’язково зеленого кольору, певно тому першою освітою ведучого стала інженерія.

Також, з дитинства Руслан дуже полюбляє солодке, особливо мамині тістечка “троянда”, він досі згадує з теплом моменти, коли мама готувала їх, а коли син виріс і не міг ніде знайти цей смак дитинства, мати навчила його готувати улюблений десерт Напевно це й підштовхнуло його навчитися готувати професійно та навіть видати кілька власних кулінарних книг за допомогою дієтолога Галини Незговорової.

Тож Сенічкін ріс дуже різностороннім хлопчиком, бо крім вищеперелічених талантів, він ще й співає гарно, це також відкриття для багатьох. Тому не дивно, що він має дві освіти та веде ранкове шоу на найкращому каналі України. А ось початок журналістської кар’єри відбувся у рідному Дніпропетровську, спочатку було все класично і починалося з радіо, а от вже згодом Руслан почав працювати кореспондентом і зрозумів, що у столиці перспективи більше. Саме тому, вже багато років Сенічкін є одним з найкращих ведучих.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.