Поки повелитель вовчиць за кордоном, в Україні з’явився двійник Олега Винника: більш молодий і кумедний

Повелитель вовчиць та улюбленець всіх жінок України Олег Винник ризикує залишитися без армії прихильниць перебуваючи за кордоном. Адже у нього з'явився молодий двійник.

Олег став самим популярним чоловіком української естради та завдяки шаленій харизмі завоював прихильність мільйона жінок та навіть зміг створити свою армію вовчиць. Тобто, вони самі свідомо обрали бути фанатками Винника. Тому, багато років поспіль концерти артиста були чи не найпопулярнішою подією.

Але від початку повномасштабної війни Олег разом з дружиною Таюне, яку майже все життя приховував, виїхав у Німеччину на вимушене лікування. Звісно, можна було лікуватися й в Україні, бо артист вважає, що медицина у нас на рівні, але оскільки на наші землі прийшла росія, то лікуватися тут неможливо, а Олегу потрібна спокійна атмосфера. До того ж у Німеччині живе син співака, а це ще одна позитивна причина перебувати там.

В Олега Винника є молодий двійник
В Олега Винника є молодий двійник

Але поки Винник лікується за кордоном, в Україні з’явився його двійник, тобто, він був завжди, просто за відсутності Олега, між ними помітили не аби яку схожість. Тож, чоловіка звуть В’ячеслав Кедр він актор Харківського інародного театру абсурду “Воробушек” та учасник “Ліги сміху”.

В’ячеславу 29 років, а значить він цілком може стати “молодим Винником” при великому бажанні. Слава дуже схожий на Винника зовнішньо, ц нього теж блакитні очі, довге волосся, легка світла щетина, овал обличчя як в Олега, але відмінність у віці та роді діяльності. Адже сила Винника – це пісні, а сила Слави – гумор. Проте обидва вони мають відношення до сцени та творчості.

В Олега Винника є молодий двійник
В Олега Винника є молодий двійник

Звісно, малоймовірно, що чоловіки знайомі між собою, але цілком можуть спостерігати за творчістю один одного. До того ж інародний театр став дуже популярним, бо він відрізняється від інших, класичних театрів. Тому, аби цю схожість не помітив якийсь продюсер та не зробив з В’ячеслава справжнього двійника Винника, артисту слід частіше нагадувати про себе своїм прихильницям.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.