Мовчунка Йолка взяла приклад з Ані Лорак та презентувала новий трек – пісня про добро: “В очікуванні кращого”

Співачка Йолка, колись була українкою та починала свій творчий шлях у рідній країні, але згодом побачила перспективу у росії та переїхала туди. І тепер, вже 9-й місяць замовчує війну та випускає нові треки.

Йолка народилась в українському місті Ужгород, там же Ліза виросла та стала досить відомою співачкою, завдяки місцевому гурту B&B. А у 2004 році артистка вже випустила свій дебютний альбом під назвою “Місто брехні”. З цього й почала зростати популярність співачки, дівчину почали впізнавати та заслуховувати її пісні, які лунали з кожного телевізора та радіо.

Йолка слідом за Лорак випустила нову пісню

Але як і деякі українські артисти Йолка поступово переїхала до росії, тому що бачила там більше перспектив для розвитку своєї особистості та кар’єри. І раніше це було абсолютно нормальним, адже артисти рф їздили виступати в Україну і навпаки. І всім так було комфортно, бо можна було заробити вдвічі більше та збільшити свою аудиторію, тому гастролювання було прийнятим, тим більше що, обидві країни приймали артистів як своїх.

Та у 2014 році все змінилося, але не кардинально. Через війну на Донбасі та анексію Криму, багатьом росіянам заборонили в’їзд в Україну. І тут вже й творчість почала переплітатися з політикою і між співаками та акторами почали розростатися конфлікти. Але, 24 лютого 2022 року, виявилось, що це були квіточки й справжня ворожнеча та зради почалися зараз.

Йолка слідом за Лорак випустила нову пісню

Так, багато українських співачок опинилися зрадницями та замовчували злочини росії, заради того, щоб не втратити там роботу і всі свої статки. Нещодавно ми обговорювали зрадницю Ані Лорак, яка так і не заговорила, проте випустила нову пісню.

Стопами Кароліни пішла й співачка Йолка, яка презентує свої нові пісні на російських сценах та словами: “Стерти з пам’яті те, що не потрібно”, прозоро натякає, що вона продовжує жити далі, ніби нічого не коїться в її рідному домі.Тож, певно вже не варто чогось казати, бо кожен робить свій власний самостійний вибір, але все це не пройде крізь суд совісті. Тому, поки Ліза спокійно співає у росії, в Україні продовжує тривати загарбницька війна.

Схожі статті