Від кого насправді народила єдиного сина Алла Мазур та чому у батьківстві запідозрили колегу зірки “плюсів”

Алла Мазур протягом 14 років приховує ім'я батька свого єдиного сина Артема. Але чи можна назвати Аллу матір'ю-одиначкою, коли її так часто помічали у компанії відомого журналіста?

Алла Мазур – ведуча та співавторка інформаційно-аналітичної програми “ТСН” на телеканалі 1+1, куди потрапила ще у далекому 1997 після закінчення факультету журналістики Київського університету імені Тараса Шевченка. Вродлива молода дівчина одразу ж здобула славу, чим приковувала увагу протилежної статі.
Однак, особисте життя 57-річної журналістки залишається таємницею під сімома замками, вкриваючись все більшою кількістю пліток та домислів. Справжню цікавість прихильників та преси викликала пізня та неочікувана вагітність Алли, яка ніколи не показувала свого чоловіка. Але навіть тоді Мазур не зрадила своїм принципам і ретельно замовчувала факт батьківства від спільноти. Розщедрилась вона лише на короткий коментар, що тато її дитини не політик і не олігарх.

Алла Мазур вийшла на камери під руку з молодим захисником
Від кого насправді народила єдиного сина Алла Мазур

На відміну від чоловіка, свого сина Артема ведуча не приховує. Мама із хлопчиком часто красувалися на світських заходах, у прямих ефірах. Також Алла залюбки виставляє фотографії із сином у своїх соціальних мережах.

Варто зауважити, що 14-річний Артем із раннього дитинства був схожий на одного із колег Алли Мазур, з яким вони давно працюють пліч-о-пліч – Роберта Опаленика. Він – успішний журналіст родом із Закарпаття, у 2009 році отримав посаду головного редактора Телевізійної Служби Новин на 1+1. Хоча медійник і залишається за кадром, та на спільних із популярною ведучою архівних світлинах можна побачити, яким теплом пронизані явно не дружні обійми пари. Усе вказує, що особистість батька Артема далеко не така загадкова, як здавалося б на перший погляд.

Від кого насправді народила єдиного сина Алла Мазур

Нагадаємо, що у 2019 році стало відомо, що Алла Мазур хвора на онкологію, яку успішно переборола. А у 2020 Мазур знялася для обкладинки французького журналу в Україні Marie Claire. Фотосесію провели після лікування: без перуки і з натуральним кольором волосся.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.