Падчерка Потапа неочікувано прилетіла додому, але чоловіка залишила за кордоном: “Він такого не очікував”

Донька Ірини Горової та падчерка Потапа Наталя прилетіла додому і це було дуже несподівано для всієї родини, адже дівчина вийшла за кордоном заміж, невже шлюб вже розпався?

У вересні цього року Наталія шокувала своїх зіркових батьків новиною про те, що вона вийшла заміж. Про це розповіла Ірина Горова в інтерв’ю для ЖВЛ, тоді жінка була шокована, але щаслива за доньку. Проте дівчина обрала для себе хлопця з Лівану. Та й весілля молодята зіграли там. за місцевими традиціями, проте іншу віру Наталя не приймала і планувала влаштувати гучне весілля в Україні.

Падчерка Потапа повернулася додому
Падчерка Потапа повернулася додому

Зіркова мама Ірина Горова спокійно ставиться до справ кохання, адже, по-перше, її донька вже доволі доросла, а по-друге, кохання – справа тонка. Тому й Потап щиро порадів за падчерку, до якої ставиться як до рідної доньки попри те, що Наталя спілкується і з рідним батьком. Та й взагалі варто сказати, що не дивлячись на розлучення Іри та Олексія, вони змогли зберегти гідні стосунки заради дітей та спільного бізнесу, тому й з дітьми відносини теплі та відверті.

Падчерка Потапа повернулася додому
Падчерка Потапа повернулася додому

Коли прилетіла Наталя її зустріла мама та брат Андрій, який був дуже радий бачити старшу сестру, адже вони дуже близькі. І оскільки в їх родині все відверто, то Горова записала дуже двояке відео розмови з донькою, певно там була розмова про молодого чоловіка дівчини. Бо звучали фрази:

  • “Він такого не очікував”
  • “Але ж я така домашня дівчинка”
  • “Це взагалі шок-контент”
  • “Я шукаю тебе, коханий”
Падчерка Потапа повернулася додому
Падчерка Потапа повернулася додому

Тож, що сталося між молодятами та чому Наталія повернулася під батьківське крило, поки можна тільки здогадуватися, а поки нам залишається лише спостерігати за розвитком подій, тому що Ірина пообіцяла незабаром викласти повну версію розмови з дочкою.

Схожі статті