Оля Полякова з Філіпом Кіркоровим помилувалися в Дубаї: «возз’єднання», написав російський співак

Відома українська співачка Оля Полякова потрапила у гучний скандал після того, як Філіп Кіркоров опублікував спільні фото з концерту в Дубаї.

Українська співачка Оля Полякова, яка недавно через карантин відмінила великий концерт в Києві, нарешті знайшла, де вийти на сцену. Королева Ночі 4 листопада в Дубаї виступила на міжнародному музичному фестивалі ” PaRus -2020″.

Там Полякову помітили в компанії її давнього друга, російського артиста Філіпа Кіркорова в одному із розкішних ресторанів. Оля з Філіпом весело святкували довгоочікувану зустріч, спілкувалися і пили шампанське. Кіркоров опублікував численні сторіс на сторінці в Instagram з українкою, чим зробив її ведмежу послугу.

Кіркоров доповнив свої фото українським і російським прапорами і провокаційними підписами.

“Яка символічна зустріч в Дубаї в День народної єдності!… Возз’єднання!”, – написав російський артист.

Як стало відомо, Оля Полякова виступила з російським артистом на День народної єдності Росії, тож, схоже, саме політичну складову мав на увазі росіянин.

Оля Полякова і Філіп Кіркоров

Крім них, на сцену фестивалю вийшли російські співаки Стас Михайлов, Леонід Агутін, Валерій Меладзе, Сосо Павліашвілі.

Українці емоційно відреагували на виступ Полякової на російському заході, своє обурення дехто висловлював нецензурними словами.

Оля Полякова з Філіпом Кіркоровим

Співачка, прилетівши з ОАЕ додому, спробувала виправдатися в своєму Instagram.

Вона назвала критиків хворими на голову і політично стурбованими. Полякова написала, що, можливо, причина в стресі.

«Бачите, комусь не сподобалося те, що я виступила в Арабських Еміратах на спільному концерті з Філіпом Кіркоровим. Бачите, це виявляється “зрада”, а сам Філіп виявляється ворог України. Я, звичайно, могла б списати весь цей хейт на загальний стрес, карантин, який сильно впливає на психіку, і без того пригнічену виборами, епідемією і не звертати уваги на політично стурбованих і просто хворих на голову, але мені ось що стало особливо цікаво», – написала співачка.

Коментарі користувачів соцмереж
Коментарі користувачів соцмереж

Також Полякова заявила, що виступатимете де хоче, і вона не виступає в Росії, але Дубай не має нічого спільного з цією країною.

«Нагадайте мені, будь ласка, де в Росії знаходиться це місто, щоб щось писати про “зраду” і про мою позицію, що вона там якось змінилася. А вона у мене чітка і конкретна – я буду виступати там, де хочу і з ким хочу, і вважаю за можливе для себе! У Росії я не виступаю. У Дубаї я виступаю», – написала артистка.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".