Скільки разів насправді був одружений Олег Винник: Головний вовк країни говорив щонайменше про двох обраниць

Він абсолютно не ділиться своїм особистим життям, хоча за ним стежать мільйони шанувальників. Жодну жінку зі свого оточення він публічно не признав законною дружиною, тому доводиться лише здогадуватися. Дізнайтеся, скільки таємних дружин було в Олега Винника та що приховує співак.

Олег Винник розпочав свою музичну кар’єру ще у далекому 1993 році, коли взяв до рук гітару та вперше зіграв у аматорському вокально-інструментальному ансамблі, який створив у рідній Черкаській області. Але справжня популярність прийшла до кумира “молодих вовчиць” вже у зрілому віці, коли він у 2011 повернуся до України та випустив свій дебютний альбом. Солодкий баритон, образ справжнього альфи, романтичні тексти одразу підкупили вибагливу жіночу аудиторію. Кожна слухачка згодом мріяла опиниться на місці славнозвісної Ніно в обіймах ловеласа, тим паче, що ніхто не бачив леді Винник.

Підопічна Олега Винника зізналась де працює
Скільки разів насправді був одружений Олег Винник

Для українських ЗМІ Олег Винник жодного разу не розголошував інформацію про офіційну дружину, через що на цю тему ширилися лише чутки. Одного разу у 2020 році перед Катериною Осадчею співак обмовився, що він не самотній, після чого де-не-де з’являлись факти про тривалий шлюб Олега з його бек-вокалісткою Таїсією Сватко (нині відома як співачка Таюне). Та у 2018 році схожі відомості від старожил села, де мешкав Вінник, отримали журналісти ТСН: є молодша на рік дружина та син закордоном. Про це одному з німецьких видань казав і сам Олег ще у 2005, коли тільки розпочинав кар’єру соліста мюзиклів.
Схоже, що загадковою закордонною дружиною дійсно виявилась незмінна супутниця музиканта, яка супроводжує його на всіх концертах – білявка Таїсія. Про це свідчать численні спільні світлини, публічні виходи та закохані погляди зіркової пари.

48-річна Таюне не стримался та вперше розповіла про справжні стосунки з Олегом Винником
Скільки разів насправді був одружений Олег Винник

Хоча сам Олег Винник ніяк не коментує розслідування журналістів, та від очей шанувальників та шанувальниць нічого приховати не вдасться.

Нагадаємо, Винник у вересні 2019 року знявся для кліпу з різними артистами та діячами, що підтримали початок тимчасової анексії Криму, а із початком повномасштабної війни виїхав з України.

Схожі статті