Як виглядає чоловік Руслани Лижичко: живуть в унікальному еко-будинку і мріють про дітей після 50-ти

Переможниця конкурсу "Євробачення-2004" відома українська співачка Руслана Лижичко нечасто ділиться потаємним. Вона щаслива у шлюбі, творчо реалізована та прогресивна жінка – справжній взірець для молоді. Але нещодавно Інтернет сколихнули її заяви щодо особистого життя.

Партнером Руслани як у житті, так і в роботі є її продюсер – Олександр Ксенофонтов. Разом вони займаються улюбленою справою у своєму еко-будинку, який до того ж є музичною студією.

Величезний маєток повністю забезпечується завдяки енергії сонця та вітру. Енергоефективний будинок розмістив у собі репетиційну базу, студію звукозапису, відеостудію, зимовий сад і підземний басейн, навколо – самшитові хащі, висаджені у вигляді рун. Співачка відмітила, що це ідея Олександра.

Руслана Лижичко вразила зовнішнім виглядом
Як виглядає чоловік Руслани Лижичко

Гармонійне подружжя разом вже 27 років. Ксенофонтов працював звукорежисером у студії, вже тоді був фахівцем своєї справи, до якого молодій співачці-початківиці Руслані порекомендували звернутись друзі. Згодом Олександр взяв виконавицю під свою опіку, ставши її продюсером, що переросло у службовий роман. У 1995 році вони зіграли весілля.
За цей час пара так і не обзавелась нащадками. Нещодавно під час шоу “Маскарад” співачка зізналась, що хоче пізнати радість материнства та поділилась інтимними подробицями життя із чоловіком. Руслана розповіла, що пару як ніколи об’єднало спільне бажання подарувати світу нове життя, однак спроби були марними через виснаженість організму.

Руслана відверто розповіла про спроби завагітніти від свого чоловіка Ксенофонтова
Як виглядає чоловік Руслани Лижичко

49-річна та її чоловік співачка планують самостійно зачати дитину, але не виключають і можливість встановлення, а ставити творчі проекти на паузу подружжя не збирається.

Нагадаємо, відео Руслани на пісню “Знаю я” було першим музичним кліпом, який було знято та змонтовано спеціально для показу на широкому екрані в кінотеатрах. Згодом широку популярність принесла зірці композиція “Дикі танці”, що була перекладена англійською для Євробачення. Нині пісня також шириться мережею.

Схожі статті