Слідом за Даном Баланом втік і Коломойський: що відомо про стосунки Тіни Кароль з одруженим олігархом?

Стало відомо, що насправді пов'язує українську співачку Тіну Кароль та відомого олігарха, Ігоря Коломойського. Невже чутки про роман між цими двома виявився не просто галасом у мережі?

Після трагічної смерті Євгена Огіра, особисте життя Тіни Кароль тривалий час було таємницею під сімома замками. Співачка не тільки не ходила на побачення, а й взагалі намагалася уникати зайвих контактів з чоловіками. Але, як то кажуть, час лікує та навіть найглибші рани, коли-небудь, та й починають загоюватися.

Співачка перестала цуратися представників чоловічої статі та почала жити повноцінним життям. На зніманнях проєкту “Голос”,  де Кароль була одною з членів журі, відбувалася деяка любовна інтрига. Одним з суддів був молдавський красень, Дан Балан. Тіна та Дан тісно здружилися та вже не соромилися фліртувати один з одним перед колегами та об’єктивами камер. Звісно, шанувальники миттєво приписали колегам роман, чутки про який сама Кароль й підігрівала.

Що відомо про стосунки Тіни Кароль з одруженим олігархом

Але не Баланом єдиним було насичене особисте життя білявки. Виконавицю підозрювали у романтичних стосунках з олігархом та екс-депутатом, Ігорем Коломойським. Невідомо, хто як і коли бачив цих двох разом, але чутки почали розповсюджуватися мережею з шаленою швидкістю. Більшість фанатів впевнені, що це просто неможливо, оскільки Тіна ще жодного разу не заплямила свою репутацію сумнівними зв’язками, тим паче з одруженими чоловіками. Співачка вірна та порядна жінка, а Ігор Коломойський — сім’янин з двома дітьми. Можливість того, що вони могли мати романтичні стосунки майже нульова, але попри балачки у мережі, цю історію ні знаменитість, ні олігарх, жодним чином не прокоментували.

Що відомо про роман Тіни Кароль та олігарха Коломойського
Що відомо про стосунки Тіни Кароль з одруженим олігархом

Можливо, що прихильники вже не можуть дочекатися, коли їх улюблениця представить свого нового обранця і тому бачать роман з кожним чоловіком, біля якого Кароль могла просто постояти. У одному інтерв’ю з Катею Осадчою зірка зізналася, що у її житті вже є місце чоловікам, вона молода і хоче бути щасливою, як будь-яка жінка.

Нагадаємо, що Тіна Кароль виховує 13-річного сина Веніаміна. Зараз підліток навчається у Британії.

Схожі статті