Як виглядає єдиний спадкоємець Руслани Писанки: отримав після зірки розкішний двоповерховий маєток з панорамою

Розкішна українська акторка та телеведуча Руслана Писанках була неймовірною людиною, яка, на превеликий жаль, не залишила після себе дітей. Але спадкоємець у зірки є.

На початку 2022 року шанувальники були вражені новиною про те, що Руслана Писанка втратила свідомість під час вистави, впала зі сцени і через падіння зламала ногу.

Стало відомо, як виглядає єдиний спадкоємець Руслани Писанки

Через декілька днів після інциденту зірка вийшла на зв’язок та показала себе в лікарні поруч зі своїм чоловіком. Ігор Ісаков ніколи не покидав свою кохану дружину і був з нею попри всі негаразди.

Стало відомо, як виглядає єдиний спадкоємець Руслани Писанки

Дітей у пари не було. Вдвох вони жили у розкішному маєтку у передмісті. Будинок має два поверхи, панорамні вікна, терасу, маленький садок, а також камін. Руслана розповідала, що не дуже засмучується через те, що в неї не має дітей і не буде буде боротися за право стати матір’ю. Мовляв, значить так Господь вирішив.

А вже через півроку після новини про падіння артистки стало відомо, що Руслана Писанка померла в Німеччині. Офіційна причина смерті — агресивна форма раку.

Чоловік Руслани Писанки показав жінку з дитям, за яких взяв відповідальність
Стало відомо, як виглядає єдиний спадкоємець Руслани Писанки

Ні телеведуча, ні її благовірний навіть не натякали пресі про те, що зірка проходить через таку важку боротьбу. Ба більше, напередодні кончини їй навіть стало легше.

Окрім цього, трагедія була подвійною, адже незадовго до смерті Руслани життя пішла і її мама, яка також хворіла на рак. Власне кажучи, в Києві прощалися не тільки з акторкою, але і з її найближчою людиною. Тож Ігор Ісаков залишився один. Повернувся він разом з прахом своєї коханої людини, влаштував церемонію в центрі столиці, а потім поїхав додому, де на нього чекали його з Русланою пухнастики.

Ігор активно веде соціальні мережі, тож шанувальники постійно спостерігають за тим, як чоловік намагається впоратися з горем. Зокрема, він постійно проводить час у самотності.

Схожі статті