Леся Нікітюк публічно зізналася в коханні та показала “романтік”, який відбувається в неї вдома: “Я так люблю”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вразила раптовими словами про любов. Дізнайтеся, про що розповіла своїм фанатам зірка в нашій статті.

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк багато років приховує правду про своє особисте життя. Зірка ніколи не розповідає про своїх обранців, і лише дозволяє собі жарти про те, що ніхто її не хоче брати заміж.

За офіційною версією, Леся Іванівна самотня, а проживає разом зі своїм улюбленим псом.

Леся Нікітюк публічно зізналася в коханні

Втім, нещодавно український журналіст Слава Дьомін сколихнув мережу заявою, нібито телеведуча в захваті від військових, що мережа сприйняла, як натяк на стосунки зірки з людиною воєнного напрямку.

Тим часом Нікітюк продовжує розважати аудиторію піснями та жартами. Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свою нову пісню, в якій заспівала про кохання.

Леся Нікітюк публічно зізналася в коханні

А потім знаменитість показала, яке кохання проживає її улюбленець, який поклав око на сумку зірки. У дописі до кадру Лесі Нікітюк процитувала слова із пісні Оксани Білозір про те, що таке любов.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Леся Нікітюк залишилася без робота. Розважальні програми з нею не знімалися, а фільм з її участю так і не вийшов на екрани. Тим часом зірка сконцентрувалися на волонтерські діяльності. Зокрема вона створила координаційний центр, активно збирала гроші для благодійних фондів, брала безпосередню участь у організації безкоштовних їдалень для переселенців, тощо.

Зйомка з Сергієм Притулою для артистки назавжди залишилися у минулому, адже партнер Лесі Нікітюк публічно заявив про те, що більше не буде зніматися у такому форматі через гіркий досвід війни.

Схожі статті