Пугачова розчарована: екс-коханий Філіп Кіркоров полив примадонну брудом – “Воно без статі та національності”

Скандальний Філіп Кіркоров нещодавно висловив свою думку щодо еміграції Алли Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна і безсоромно полив брудом примадонну, яку кохає все життя.

Алла Пугачова з самого початку війни, яку розв’язала росія на території України, разом з чоловіком Галкіним вирішила переїхати до Ізраїлю, аби не бути причетною до масових злочинів. Насправді так вчинили багато артистів рф, тому що не поділяють думку диктатора. Але й більшість залишилась там та активно підтримує всі дії свого маразматичного правителя. Найяскравішим прикладом путінізму став колись поважний артист Філіп Кіркоров.

Кіркоров розчарував примадонну
Кіркоров розчарував примадонну

Кіркоров ніколи не виділявся вмінням промовчати, або висловити свою думку пристойно, тому нерідко потрапляав у скандальні ситуації, які піарили його, але псували думку оточення. Одним з таких випадків було побиття журналістки, яка ставила співаку незручні питання. Цей скандал був дуже гучним, адже він сам підливав олію в вогонь та не погоджувався зізнаватися, що винен.

Та й зараз у нинішній ситуації Кіркоров не може стримати свою думку при собі, тому безсоромно обзиває та поливає брудом своїх колег, у яких інша думка з приводу дій російського диктатора та його режиму. Тому нещодавно в мережі з’явився огидний коментар Філіпа, в якому він дуже низько та непристойно висловився щодо всіх зірок, які покинули рф, цей список також потрапила й примадонна.

Кіркоров розчарував примадонну
Кіркоров розчарував примадонну

“Для мене не існує такого поняття як “жінка”, “не жінка”. Це воно і тільки воно  може образити мою батьківщину, обхаяти моїх друзів. Тільки воно без статі та національності може собі дозволити прикритися вівцею і продовжувати ображати мою країну.” – висловився Кіркоров

Кіркоров розчарував примадонну
Кіркоров розчарував примадонну

Насправді нічого дивного, адже Філіп останнім часом поводить себе дуже обурливо і розчаровує багатьох колег і Пугачова не є виключенням, не дивлячись на кохання та шлюб у минулому. Тож іноді, й дружба не рятує, а люди розходяться через політичні маніпуляції ворогами.

Схожі статті