Сукня ледве прикриває: Катя Осадча розпустила волосся і виставила довгі ноги, а Горбунов втратив дар мови

39-річна телеведуча, Катерина Осадча, навіть після народження дітей має бездоганну фігуру. Нещодавно зірка опублікувала нову світлину, на якій показала вражаючої довжини ноги та засмаглу шкіру. Як відреагували фанати на відвертість улюблениці?

Завдяки ролі ведучій у програмі “Світське життя” Катерина Осадча стала популярною на всю країну. Сьогодні знаменита пані розігріває публіку на вокальному проєкті “Голос країни”, разом зі своїм чоловіком, Юрієм Горбуновим.

Знімання шоу було призупинено одразу, як почалося повномасштабне вторгнення в Україну. Але восени продюсери прийняли рішення відновити проєкт та дати змогу молодим талантам пірнути у світ шоу-бізнесу.

Юрій Горбунов розсекретив початок стосунків з Осадчею
Катя Осадча розпустила волосся і виставила довгі ноги

Деякі  випуски “Голосу”, які були відзняті ще до війни, були запущені в ефіри тільки но недавно. Учасники програми, судді та ведучі просто не встигли оприлюднити свої фотографії, які були зроблені під час знімань, оскільки з 24 лютого контент зірок був переважно пов’язаний з війною.

Осадча нещодавно опублікувала світлину, на якій виглядає просто приголомшливо. Асиметрична сукня, довжини міні, ледь прикриває стрункі та довгі ноги телеведучої, а блискучі босоніжки на високих підборах тільки підкреслюють образ. Зачіску Катерина вибрала у стилі “мокрий ефект”, яка завжди доречно доповнює будь-яке вбрання.

“Ми навіть не підозрюємо, що за три тижні життя більше не буде таким, як було. Я дивлюся на фото записів програм і здається, що це було не дев’ять місяців тому, а роки назад”, — написала під фото зірка.

Проте навіть тут Осадчій прилетіло від хейтерів. Деякі підписники виявили світлину ведучої недоречною у такі часи, звинувативши зірку у тому, що замість допомоги країні Катя показує голі ноги. Але знаменитість не розгубилася та знайшла що відповісти недоброзичливому коментатору.

Хто давно підписаний на телеведучу знає, що вона може не тільки хизуватися фігурою. Дружина Юрія Горбунова створила проєкт “Знайти своїх”, співробітники якого займаються розшуком зниклих людей під час війни, навіть на окупованих територіях.

Нагадаємо, що Катя Осадча — мама трьох дітей. Молодшого сина знаменитість народила у 2021 році.

Схожі статті