Одружені і самотні судді “МастерШеф”: як виглядають кохані Мартиновської, Ярославського, Ектора, Глінської

Коли людина хоче досягти успіху у житті, то зазвичай багато чим доводиться пожертвувати і часто жертвою стає особисте життя, але декому вдається тримати баланс та бути успішним в усіх сферах життя. Сьогодні поговоримо про успіхи улюблених суддів "МастерШеф".

Оля Мартиновська

Оля Мартиновська
Оля Мартиновська

Ольга досягла великого успіху у кар’єрі шеф-кухаря та у ролі судді найголовнішого кулінарного шоу країни. І це не дивує, адже Мартиновська завзято та багато вчилась та працювала заради тих вершин, на які піднялась зараз. Але заради цього жінці варто було забути про особисте життя. Звісно вона не була самотньою все життя. 7 років тому Оля вийшла заміж за свого колегу Івана Кобцова та спочатку все було добре й у 2016 Оля народила чоловікові доньку. Та вже у той період кар’єра Олі почала займати багато часу й поки жінка намагалась встигнути всюди, Іван засумував та почав зраджувати своїй обраниці, звісно, це все закінчилось розлученням.

І дотепер Оля ніби-то самотня, але дуже помітно, що між нею та Ярославським не просто дружба та робота, але сама зірка не коментує свої стосунки з колегою, але фотокартки кажуть самі за себе.

Володимир Ярославський

Володимир Ярославський
Володимир Ярославський

Ярославський точно одружений на роботі й сам в цьому відверто зізнається. Він ніколи не мав дружини, а про свої стосунки не розповсюджується. Чоловік думає, що буде готовий до родини років у 50, коли вже точно досягне всього, чого прагне та зможе дати собі час трохи відпочити від роботи.

Та дивлячись на ніжні фото з Мартиновською, вже давно вся країна впевнена, що в них серйозний роман, але коментарі Володимира з цього приводу неоднозначні.

Ліза Глінська

Чоловік Лізи Глінської
Чоловік Лізи Глінської

Ліза мала в житті особисту драму, яка стосувалась сильного кохання та втрати дитини, після чого вона з головою пірнула у роботу та слід зазначити, досягла неабиякого успіху. Але в якийсь момент знову закохалася та тепер щаслива, заміжня й реалізована в усіх сферах життя жінка. А чоловіком Глінської став колега Максим Большаков.

Ектор Хіменес-Браво

Кохана Ектора
Кохана Ектора

Завидний наречений з колумбійським корінням, який у своєму житті мав багато стосунків, які ні до чого не приводили, тому у свої роки, Ектор не має ні дружини, ні дітей, проте дістав вершини на кулінарній арені. Але й з особистим життям у головного шеф-кухаря все наладилось, адже він зустрів дівчину, з якою в них взаємне, щире кохання. Але її імені Ектор поки не розсекречує, але демонструє свою обраницю в соціальних мережах.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.