Космічні пригоди Ліліани Ями Сполучених Штатах: дружина танцюриста похизувалася здійсненням американської мрії

Подружжя Владислава та Ліліани Ями яскраво сяє на небосхилі українського шоу-бізнесу. Може саме через таку близькість до небесних тіл ефектну брюнетку тягнуло до космосу, а може, коли одна з зірок падала, вона загадала бажання, яке нарешті здійснилося.

Хто уважно слідкують за зірковим подружжям Ліліани та Влада Ями не могли не помітити, що довгонога красуня цікавиться не лише світським тусовками, а й більш серйозними темами. Її завжди вабило небо. Як виявилось, Ліліана з дитинства марила космосом. Астронавткою яскрава брюнетка не стала, але до орбіти все ж наблизилась.

Днями в Інстаґрам-сторіз акаунтів подружжя з’явились світлини з космічного центру NASA. Виявилось, що мрією дитинства пані Ями було хоч одним оком наживо подивитись на запуск супутника. Здійсненням цього бажання вона і вирішила зайнятися під час візиту до Америки — уся сім’я навідалася до Космічного центру Кеннеді.

Ліліана Яма наближається до своєї мрії

Там Ліліана нарешті побачила, як SPAXE X запускає супутник виконувати свою місію у режимі реального часу.

“Швидкість — увага — 26705 кілометрів на годину! На початку — 10000 км/год!”
— не стримала свій захват дівчина.

На безпечній відстані зі спеціально обладнаного майданчика родина Ями могла дивитися на дане дійство, адже співробітники Kennedy Space Center чітко регулюють механізм відвідин.

Дружина Влада Ями здійснила бажання
Дружина Влада Ями здійснила бажання

Та це далеко не перший раз, коли Ліліана та Влад завітали до Космічного центру. Вже вчетверте вони милуються далеким і загадковим простором космосу. Зіркову дружину притягує туди як магнітом, оскільки енергетика місця неймовірна.

Попередні відвідини космічної станції родиною Ями
Попередні відвідини космічної станції родиною Ями

У січні цього року сім’я Влада Ями лише позувала на тлі скафандрів та вивісок, а зараз стали частинкою такого глобального і чарівного процесу. Чоловік розділяє захоплення Ліліани космічною тематикою та радо приймає участь в усіх її авантюрах.

Нагадаємо, що Владислав та Ліліана Яма відгуляли весілля у 2014 році після 7 років стосунків. Разом вони виховують сина Леона.

Схожі статті