У кого найдорожча вишиванка: Джамала, Тіна Кароль, Настя Каменських та інші українки одяглися дорого-багато

Вишиванка — традиційний український одяг, який носить неймовірно важливий посил, і грає ведучу роль у культурі України. Саме тому зірки готові викласти шалені гроші за даний предмет гардеробу.

Тіна Кароль

У кого найдорожча вишиванка

Тіна Кароль вважається однією з найвпливовіших українських зірок, які зокрема диктують правила моди в країні. Артистка одягається у світові бренди, а також не забуває просувати українське в межах власної Батьківщини та далеко за її кордонами. Однією з найдорожчих вишиванок співачки є модель українського дизайнера Юлії Магдич. Вартість становить близько 45 тисяч гривень.

Настя Каменських

У кого найдорожча вишиванка

Нещодавно Настя Каменських з’явилася у нові розкішний вишиванці, і як виявилося, також віддала перевагу моделі від Юлії Магдич. Її вартість становила 51 тисячу.

У кого найдорожча вишиванка

Джамала

У кого найдорожча вишиванка

Безперечно, найдорожчою є вишиванка Джамали, у якій вона виступала на Євробаченні. Це також є творінням Юлії Магдич, і хоча стартова ціна, звісно, була досить немаленькою, на даний момент вартість цього витвору мистецтва сягає нереальних сум.

Вся справа в тому, що Джамала вирішила приєднатися до благодійного аукціону Catawiki. У результаті за неї вдалося виручити 173 тисячі гривень.

Камалія

У кого найдорожча вишиванка

Найбагатша співачка України без сумнівів може дозволити собі найрозкішніші сукні, але її жовта вишиванка, яку вона, вочевидь, любить більше за всіх, адже постійно її надягає на різноманітного роду заходи, коштує лише 11 тисяч гривень.

Катя Осадча

У кого найдорожча вишиванка

Красуня та модна інфлюенсерка Катя Осадча, також віддала перевагу наряду від Юлії Магдич. І її сукня також становить середню вартість будь-яких образів від модельєрки. Жовта сукня-вишиванка з синіми квітами від українського дизайнера коштує 58,8 тисяч гривень.

Схожі статті