Нова зачіска-нове життя: Віра Брежнєва після розставання з Костянтином Меладзе стала брюнеткою

В мережі з'явились фотографії Віри Брежнєвої з новим кольором та довжиною волосся, судячи з усього співачка вирішила змінити не тільки життя, п ще й свій образ, що з цього вийшло, побачимо у статті.

Відомо, що конфліктні ситуації між Вірою та Костянтином почалися як тільки росія напала на Україну, а Брежнєва уродженка Кам’янського, тож звісно ця ситуація її дуже бентежила, а ось Меладзе якось намагався тримати нейтралітет, проте з рф виїжджати не збирався, хоч і втратив там роботу.

Віра Брежнєва тепер брюнетка
Віра Брежнєва тепер брюнетка

А от дружина продюсера навпаки, не стримувала себе у своїх висловлюваннях та зайняла активну позицію – підтримати Україну. Тому артистка поїхала до Польщі та допомагала біженцям з рідної країни.

На жаль, так часто стається, що політичні погляди, мають дуже сильний вплив на стосунки між рідними людьми, тому родини розпадаються. Слід зазначити, що пара перебувала у шлюбі з 2015-го року. Тоді вони все ще приховували своє кохання й зіграли таємне весілля в Італії. Але згодом все стало очевидним.

Віра Брежнєва тепер брюнетка
Віра Брежнєва тепер брюнетка

Помітно, що все, що коїться останні 8 місяців, змінило й Віру, адже вона почала ставитися до себе й до життя в цілому трохи інакше та одного разу у сторіс в instagram розповіла що відчуває.

“За 105 днів я відвикла від себе. Війна змінила ставлення до всього. Те, що я бачу у дзеркалі вже не хвилює. Але вчора на новому фото із сестрою, я побачила як виглядаю з боку і скажу, що ніколи ми  не будемо такими, як раніше, і я вже розумію, що стаю іншою, новою” – розповіла співачка.

Тож, після цього мережею шириться фотокартка Віри з новою зачіскою. Там вона вже брюнетка з коротким волоссям. Але не варто поспішати з висновками, артистка не настільки сильно вирішила змінитися. Виявилось, що у росії є одна блогерка, яка пояснює на зіркових прикладах, що підходить, а що не підходить тому чи іншому типажу жінок. У цю підбірку потрапила й Брежнєва, де їй приміряли образ брюнетки.

Схожі статті