36-річна Злата Огнєвіч розкрила причину своїх невдалих романів: з ким зустрічалась та кого кохала холостячка

Злата Огнєвіч дуже приваблива та сильна жінка, яка сама зробила з себе зірку української естради і власною працею заробила собі все, що має зараз. Але з коханням жінці чомусь не щастить. Тож, розповімо з ким Злата мала стосунки та чому у неї не клеїться кохання.

Огнєвіч досить популярна артистка українського шоу-бізнесу, вона має багато прихильників та навіть одного разу розповідала моторошну історію, про неадекватного незнайомця, який переслідував зірку протягом трьох років. Чи то був сором’язливий залицяльник, чи дійсно людина з психічними розладами. Та на щастя, він жодного разу не підійшов до Злати та не зробив їй чогось поганого. Але зараз ця проблема вирішена, крізь роки та купу заяв до поліції.

Чоловіки Злати Огнєвіч
Чоловіки Злати Огнєвіч

Отже сьогодні поговоримо про всіх чоловіків співачки та спробуємо зрозуміти, чому зірці не допоміг навіть романтичний проєкт “Холостячка” влаштувати щасливе, сімейне життя. Можливо причина невдалих романів лежить на поверхні.

Роман з політичним діячем

Чоловіки Злати Огнєвіч
Чоловіки Злати Огнєвіч

Мало кому відомо, але 2 роки Злата була народним депутатом України та була членом радикальної партії Олега Ляшко. Там вона й познайомилась з одним із тодішніх колег та як завжди й сама не зрозуміла, як все сталося. Подейкують, що політичний обранець Злати був дуже впливовим, один з представників Адміністрації колишнього президента, але кого саме, залишається таємницею.

Отже, співачка була помічена у документах, які підтверджують, що вони разом літати на чартері. Та сама артистка спростовує цей роман та аргументує це тим, що зараз в неї була б велика квартира та крутий автомобіль.

Стосунки з військовослужбовцем

Чоловіки Злати Огнєвіч
Чоловіки Злати Огнєвіч

Злата певний період будувала стосунки з бійцем ООС, чоловік дуже часто їздив на фронт та при цьому він не бачив інших засобів для свого розвитку, це не влаштовувало співачку й до того ж постійні скандали та сварки перетворилися у рукоприкладство з боку її обранця. Тоді Огнєвіч зрозуміла, що ставить крапку.

Аб’юзивні стосунки

Чоловіки Злати Огнєвіч
Чоловіки Злати Огнєвіч

Наступні стосунки склалися з дуже характерним та не зовсім адекватним чоловіком. Адже він не розумів, з ким зв’язався і зірці постійно прилітали претензії щодо купи концертів та пізніх приходів додому. Д того ж, щоб підняти свою важливість та его, чоловік постійно критикував зовнішні та творчі дані артистки. Й одного разу поставив Злату перед вибором, або він, або робота. Вибір очевидний. Адже коли чоловік не розуміє, що ти особистість, нічого гарного не вийде з таким. Та на жаль, жінки часто сприймають ревнощі, як турботу.

Роман з Хливнюком

Чоловіки Злати Огнєвіч
Чоловіки Злати Огнєвіч

Звісно, романом це складно назвати, але саме це змусило Злату кардинально змінити імідж та розбило серце. Андрій неодноразово запрошував співачку на побачення, які Огнєвіч сприймала, як спробу зблизитись, заради дуету, але Хливнюк хотів дізнатися яка вона в житті, як жінка, а от спільну пісню записав з іншою співачкою. Це образило Злату і вона залишилась з розбитим серцем.

Обранець з “Холостячки”

Чоловіки Злати Огнєвіч
Чоловіки Злати Огнєвіч

На шоу Злата прийшла заради пошуку справжнього кохання, але не послухала голос розуму та обрала Андрія Задворного, який невдовзі після закінчення зйомок заявив, що немає більше почуттів до співачки та просто пішов. Ця історія дуже зачепила почуття Злати й вона після цього довго відновлювалась. Та на допомогу їй прийшов Макс Тарапата, але почуттів до нього в Огнєвіч так і не виникло.

В чому ж причина невдач?

Сама Злата пояснює це посттравматичним синдромом після стосунків з аб’юзером. В жінки досі залишились комплекси щодо фігури, бо слова “Безталанна коротишка з животиком” можуть залишити велику рану у свідомості кожної дівчини.

А друга причина у професії та нестачі часу на чоловіка, не кожен може сприйняти адекватно майже постійну відсутність зірки вдома.

Схожі статті