Як виглядає єдиний син Ольги Фреймут, якого народила від відомого продюсера: справжній янгол росте у ведучої

Успішна телеведуча та "педагог" з єтикету Оля Фреймут може похизуватися не тільки успіхами на кар'єрному фронті, а ще й своєю роллю багатодітної матусі, поза камерами та знімальними майданчиками.

Багато кому відомо, що Фреймут має вже дорослу доньку від перших стосунків з англійцем Злату Мітчелл, яку, Оля з самого дитинства не приховувала та досить часто брала дівчинку із собою на зйомки та світські заходи. Оскільки Ніл, так звуть батька Злати, не став допомагати молодій обраниці, то Фреймут забрала дитину до України і виховувала її тут. А от з батьком дочка телезірки все життя спілкувалась мінімально і лише у онлайн форматі. Певно татко не так й тягнувся до своєї дитини.

Проте, коли Злата закінчила школу, прийняла рішення вступати у вищий заклад в Англії, де живе батько. Так, вже кілька років Оля була розділена з донькою багатьма кілометрами. Але сумувати жінці не доводиться, адже окрім старшої донечки, оля має ще й молодшу Євдокію та сина Валерія. Малеча з’явилась на світ завдяки шлюбу Олі з генеральним продюсером Нового каналу Володимиром Локотко. За серце якого, до речі, Фреймут відчайдушно боролась з однією журналісткою.

Тож, Оля, чомусь не часто хизується фотографіями маленьких дітей, тому багатьох цікавить питання як виглядає єдиний син Фреймут. Та нещодавно телеведуча нарешті показала свого маленького Валерія та привітала його з шостим днем народження та згадала як народжувала маленького. А також теледіва поділилась бажанням сина.

“Ти по-дорослому попросив нас: “Я так чекаю на сюрприз, щоб Україна на мій день народження перемогла”. Це прохання я переадресовую небесам” – написала Оля.

Варто нагадати, що війн Оля разом з маленькими застала у Франції, де планувала відсвяткувати свій ювілей та невдовзі перїхала до старшої доньки в Англію. Там тепер Оля тимчасово живе та працює у місцевому виданні, веде колонку про події в Україні. Тож, хоча б один чесний голос у Великій Британії ми маємо.

Схожі статті