Леся Нікітюк не прикрила те, що було слід приховати: знаменита ведуча привертає увагу Сергія Притули?

Телеведуча Леся Нікітюк показала підписникам сміливий знімок, де не приховала те, що потрібно. Після світлини від кавалерів не було відбою, а на зірку звернув увагу б навіть Сергій Притула.

Мільйони українців полюбили Лесю Нікітюк ще з тих часів, коли ця довгонога та позитивна білявка була ведучою тревел шоу “Орел та решка”. Вона як грім серед ясного неба, з’являлася та наповнювала простір навколо себе сміхом та жартами. Після того, як Леся прийняла рішення покинути проєкт, її кар’єра на телебаченні не закінчилася, а скоріше навпаки. Новоспечену зірку почали запрошувати на передачі як у ролі гості, так і у якості ведучої.

Леся Нікітюк показала шанувальникам те, що слід приховати
Леся Нікітюк показала шанувальникам те, що слід приховати

До війни знаменитість була телеведучою розважального шоу “Хто зверху?”, разом із Сергієм Притулою, якого сьогодні українці величають, як головного волонтера країни. Тандем цих двох зірок прийшовся до вподоби глядачам, а самі ведучі швидко знайшли спільну мову. Хоча інколи здавалося, що Нікітюк та Притула готові зціпитися, як кішка з собакою, то це було лише для кадру. В реальному житті знаменитості дружили, ходили один до одного в гості та зберігали при цьому професіоналізм на сцені.

Леся Нікітюк та Сергій Притула творили тандем та полюбилися українцям
Леся Нікітюк та Сергій Притула творили тандем та полюбилися українцям

Був час, коли фанати подейкували, що між зірковими колегами є дещо більше, ніж просто дружба та робота. У мережі розповзалися чутки, що партнери мають службовий роман. Але глядачу завжди хочеться інтриги та він бачить романтику, там де її бути не може. Леся має репутацію порядної жінки, яка не дозволить собі втручатися в чужу сім’ю, а Сергій — зразковий сім’янин, з дружиною та дітьми.

Леся Нікітюк завжди приховує подробиці свого особистого життя і вважає, що щастя дійсно полюбляє тишу. Навіть найпильніший глядач поки що не знайшов доказів, що в житті ведучої присутній чоловік, але хто знає цю загадкову пані. Нещодавно знаменитість побалувала підписників відвертою світлиною, яку опублікувала в сторіс. На ній Леся у тонкій майці, а з-під майки видно те, що краще приховати від публіки. Але Нікітюк, як виявилося, не з сором’язливих, а від кавалерів після цього фото точно не буде відбою.

Телеведуча Леся Нікітюк показала фанатам те, що краще приховати
Телеведуча Леся Нікітюк показала фанатам те, що краще приховати

Нагадаємо, що Леся Нікітюк пробує себе у ролі співачки та випустила новий, гумористичний трек під назвою “Тільки тільки”.

Схожі статті