Як виглядає син Оксани Марченко не від Медведчука: отримав мільйонні статки і оженив на собі примхливу красуню

Знаменита українська телеведуча Оксана Марченко свого часу народила від Юрія Коржа хлопчика на ім'я Богдан. Згодом у дитини з'явився вітчим Віктор Медведчук. Як виглядає спадкоємець зірки?

Два роки тому мережу сколихнула новина про те, що старший син Оксани Марченко Богдан одружився.  Весілля було неймовірно пишним, багатим та стильним. Зокрема, для молодят виступав Олег Винник, який навіть носив наречену на руках.

Як виглядає син Оксани Марченко не від Віктора Медведчука

Оксана Марченко і Віктор Медведчук з дітьми
Як виглядає син Оксани Марченко не від Медведчука

Тоді ж шанувальники телеведучої одразу звернули увагу на схожість зіркових свекрухи та невістки. Через рік після весілля на світ з’явився перший онук Оксани, якого назвали на честь Віктора Медведчука.

Втім, зіркова бабуся мала обмаль часу побути поряд зі своїм онуком, адже 18 лютого втекла з України. Як відомо, Оксана Марченко виїхала за кордон в оточенні своїх охоронців. А її син разом з дружиною Катериною та сином Віктором залишився на території України.

Оксана Марченко стала бабусею — її син та невістка народили первістка
Як виглядає син Оксани Марченко не від Медведчука

Пара проживає у розкішному маєтку, який виконаний у сучасному стилі. Екстер’єр будинку має графітову гаму, розкішний сад та велику терасу. Невістка Марченко постійно ділиться новими кадрами, на яких можна побачити, як саме живе молода сім’я.

Богдан — непублічна людина, тому не має особистої сторінки в соціальній мережі Instagram, і не підтримує зв’язок з аудиторією. Втім, фотографії хлопця час від часу з’являлися у блозі його мами.

Варто відмітити, що Богдан носить прізвище матері. За якої причини Марченко не дала йому прізвище батька достовірно невідомо. Цікаво і те, що не дивлячись на близькі та теплі стосунки зі своїм вітчимом, він не став Медведчуком.

Втім, молода людина допущений до управління бізнесом, і як відомо, заробляє великі гроші завдяки приналежності до династії Медведчуків.

Схожі статті