Камалія більше не повернеться до України? Співачка повернулася з Захуром на його Батьківщину в Пакистан

Найбагатша співачка України Камалія сколихнула мережу зізнанням про свою поїздку до Батьківщини свого чоловіка Мохаммада Захура Пакистану. Що сталося?

Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні Камалія на відміну від багатьох зірок залишилася на батьківщині. Хоча її чоловік Захур та обидві її доньки Арабелла та Мірабелла заздалегідь поїхали до Великобританії, співачка вирішила, що зустріне агресора у себе вдома, як справжня патріотка.

І хоча декілька тижнів їй вдавалося залишатися в столиці, згодом мільярдер все ж таки вмовив її повернутися до дітей, які неймовірно хвилювалися за свою маму. Усвідомивши свій материнський обов’язок, артистка вирушила до Європи.

Камалія повернулася з Захуром на його Батьківщину в Пакистан

Камалія публічно поскаржилася на безгрошів'я в шлюбі з Захуром
Камалія повернулася з Захуром на його Батьківщину в Пакистан

Втім, вона ні на мить не забувала про свою країну. Зокрема пара пожертвувала неймовірну кількість грошей на благодійність, посприяла передачі деякого обладнання для українських військових, а також організовувала благодійні вечори, кошти з яких нараховувалися Україні.

Окрім цього родина Камалії понесла втрати. Як відомо, співачка має особливу пристрасть у своєму житті — коней. Зірка займається верховою їздою і має у своїй колекції неймовірних породистих скакунів з завидною фамілією. Деякі з них, на превеликий жаль загинули під час окупації.

Зараз Камалія та її чоловік активно подорожують світом, відвідуючи різні країни та інформуючи іноземців про те, що відбувається в Україні. Нещодавно, вона повідомила, що вилетіла до Пакистану — Батьківщини її чоловіка Мохаммада. Судячи з усього, він возз’єднався з нею під час поїздки після двотижневої розлуки.

Раніше бізнесмен розповідав, що почав рідше відвідувати свою країну. Втім, що посприяло зменшенню кількості його поїздок на Батьківщину він не розповідав.

Схожі статті