Дочка Олі Полякової не спілкується зі своїм татом Буряковським? Маша вразила зізнанням: “Коли батько…”

Дочка знаменитої української співачки Олі Полякової Марія, яка на даний момент навчається у Великобританії, розчулила мережу знімком зі своїм батьком Вадимом.

Минулого року Оля Полякова активно обговорювала зі своєю аудиторією навчання її старшої дочки Маші, яка закінчувала школу. Мова йшла про отримання освіти в елітному музичному коледжі в Великобританії. Після початку повномасштабної війни в Україні мережею розповзлися чутки, нібито дівчина не хоче їхати до Європи через хлопця, але згодом Маша спростувала дані новини, заявивши, що ніколи не пожертвує своїм майбутнім.

Донька Полякової скаржиться на самостійне життя у Лондоні
Маша Полякова вразила знімком з батьком

Маша Полякова вразила знімком з батьком

На даний момент дівчина вже знаходиться вже навчається, її молодша сестра Аліса ходить в школу, матір Оля Полякова бере участь у грузинських “Танцях з зірками”, а батько Вадим залишається в Україні, адже служить в територіальній обороні.

Це непростий час для родини, адже усі її члени знаходяться в розлуці. Зокрема нещодавно старша спадкоємиця співачки сколихнула мережу новим знімком, який оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. До неї приїхав її батько. Буряковський та його дочка Маша побули разом лише одну годину.

Маша Полякова вразила знімком з батьком

Варто відмітити, що Суперблондинка не так давно розповідала, що Вадим Буряковський не користується смартфонами і має старий мобільний телефон. Чи спілкується він зі своєю донечкою по відеозв’язку під великим питанням, як і їх телефонні розмови, адже роумінг справа недешева та незручна.

Відомо, що Маша мало бачиться зі своєю сім’єю, а що ж до підтримання зв’язку достовірно нічого невідомо відомо. Тим не менш, дівчина продемонструвала, як сильно скучила за своїм батьком, і як не хотіла його відпускати.

spot_img

Схожі статті