Від співачки до пародистки один крок: Настя Каменських відкрила свій таємний талант – українська Брітні Спірс

Українська співачка Настя Каменських в черговий раз здивувала своїм талантом, який довгими роками приховувала і напевно дарма, адже, як виявляється, вислів: "талановита людина – талановита в усьому" вкотре підтвердився.

Настя почала працювати багато років з продюсером, а нині ще й своїм чоловіком Олексієм Потапенко і відкрилась Україні, як співачка з дуже сильним голосом, тому дуже швидко полюбилась українцям. Згодом популярність дуету Потап і Настя лише зростала та набирала нових творчих обертів. Тому крізь багато років, вона вирішила стати сольною співачкою та варто зазначити досить успішною.

Настя Каменських стала пародисткою

Завдяки багатьом рокам завзятої роботи, Каменських стала невід’ємною частиною українського шоу-бізнесу. А наша медіа-сфера досить добре розвинута у плані різноманітних розважальних шоу, тому артистку запрошували на кілька з них. Настя була тренеркою талант-шоу “Голос країни”, де проявила себе як гарний наставник для молодих артистів.

Та й взагалі, Настя відкрилась з різних творчих сторін і це не може не захоплювати. Але один зі своїх талантів жінка таки довгі роки приховувала. Річ в тому, що YouTube  існує багато різноманітних шоу, куди запрошують зірок на інтерв’ю або для того, щоб вони показали свої таланти чи взяли участь в інтерактивах. Так, Каменських запросив до себе у шоу один блогер Віталій Бариляк та запитав, чи може Настя когось спародіювати та те, що продемонструвала співачка, приємно шокувало ведучого.

Настя Каменських терер пародистка

Артистка зовсім не розгубилась і одразу почала співати голосом Брітні Спірс, потім як Шакіра та спародіювала Шер. І знаєте, якщо заплющити очі можна дійсно подумати, що це співають саме закордонні зірки, а не Настя Каменських. І це настільки незвично чути. Тому варто сказати, що дружина у Потапа справжній діамант. Адже мати такий талант і ховати його від усіх – це злочин. Уявіть собі, як би злетіла вверх кар’єра Насті, якби вона займалась цим професійно.

Схожі статті