57-річна Алла Мазур чи 54-річна Олена Фроляк: хто довше працює на телебаченні та кого глядачі люблять більше

Телеведучі – це люди, які постійно перебувають під прицілом камер, тому їм варто вміти правильно себе подати й тримати високу планку, адже, яка людина поза камерами, це вже справа другого плану. Люди сприймають картинку, тому у мережі часто порівнюють Аллу Мазур та Олену Фроляк. Тому, ми вирішили трохи відкрити завісу життя кожної.

Алла та Олена працюють на різних телеканалах, але в одному жанрі – новини. А це означає, що люди постійно переходять з одного каналу на інший та намагаються зрозуміти, чия подача новин сприймається краще і саме за цим фактором обирають улюблену ведучу. Так, колеги Мазур та Фроляк постійно підпадають під порівняння хто краще, але між собою жінки не визначають це питання, бо не мають часу. Отже, поговоримо про особливості обох.

Олена Фроляк

Олена Фроляк
Олена Фроляк

Фроляк багато років тому очолила посаду інформаційного мовника у службі новин каналу ICTV та понад 15 років є незмінною ведучою програми “Факти”. За цей час ведуча змогла підкорити серця українців своїм професіоналізмом.

Олена, певно єдина жінка-ведуча, на яку ніколи не вішали звання “Голова, яка розмовляє”, таким народним терміном дуже часто називають ведучих новин, адже вони мають контролювати всі свої емоції під час ефірів. А повірте, нерви у них також не залізні та й новини це дуже тонка справа, іноді доводиться розповідати про жахливі речі. Проте Олена з цим порається на відмінно.

Олена Фроляк
Олена Фроляк

Жінка вважає, що для того, щоб побудувати успішну кар’єру журналіста треба бути дуже освіченою людиною та не боятися вчитися та подолати свою лінь – інакше нічого в житті не досягти. Ми звикли бачити Фроляк завжди у костюмах та у дуже стриманих образах, натомість в реальному житті жінка полюбляє досить простий та комфортний одяг, але підбори – невід’ємна частина її життя.

Алла Мазур

Алла Мазур
Алла Мазур

Алла вже понад 20 років веде ТСН новини на каналі 1+1 і за цей час стала обличчям каналу. Мазур не єдина ведуча новин, але саме без неї медіахолдинг не уявляє свого існування. Тож і глядачі дуже активно дивляться випуски, які веде Алла.

Все що жінка має зараз, вона досягла завдяки власній праці, як і Олена Фроляк. До того ж телеведуча вважає, що лише таким способом можна стати професійною та завоювати прихильність. У кадрі ми бачимо стриману та спокійну Аллу, майже непохитну. Проте у житті вона доволі активна та весела жінка.

Алла Мазур
Алла Мазур

Мазур залишає весь офіційний стиль спілкування на роботі, а от вдома та з друзями вона дуже проста та весела й до речі також полюбляє простий одяг.

Отже, повертаємося до головного питання статті, хто ж довше працює на телебаченні загалом. Не дивлячись на різницю у віці, Алла Мазур на телебачення потрапила пізніше, ніж Олена Фроляк. Тож, стаж роботи Мазур – 29 років, а от в Олени трохи більше – 30. Тож, різниця не велика, але рік може повністю змінити життя.

А щодо любові глядачів важко визначити, адже обидві є еталоном телеведучої та кожна має свою аудиторію.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.